ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Μεγάλο παιχνίδι στο Περιστέρι. Ατρόμητος και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους για μία θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος (19:00).

Κάτι παραπάνω από μεγάλο είναι το «πρέπει» για τον Παναθηναϊκό στο σημερινό ματς του Περιστερίου. Μετά και το 1-2 της Λεωφόρου, ο Ατρόμητος έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος. Και οι πράσινοι καλούνται να ανατρέψουν την κατάσταση. Δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση η ομάδα του Φατίχ Τερίμ, κάτι που φάνηκε στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Αρκετά τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό που γνώρισε την ήττα και έπεσε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Μέσα σε όλα, ακολουθεί και η μεγάλη μάχη της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό. Οπότε, αντιλαμβάνεται κανείς, πως το τριφύλλι κινδυνεύει να τα χάσει όλα μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Ο Τούρκος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες του Σεμπάστιαν Παλάσιος, ο οποίος αποθεραπεύτηκε, ενώ στην αποστολή βρίσκεται ξανά ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Σπόραρ, Βέρμπιτς και θεραπεία οι Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν. Στην αποστολή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Κυριόπουλος, Ακαϊντίν.

Πάμε και στον Ατρόμητο, που έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση. Μετά και το 2-1 του πρώτου αγώνα, η ομάδα του Σάσα Ίλιτς έχει την ευκαιρία να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό. Και είναι αποφασισμένη να την αρπάξει από τα… μαλλιά. Με το μυαλό στη ρεβάνς του Περιστερίου, η ομάδα των δυτικών προαστίων δεν κατέβηκε ποτέ στην Τρίπολη, χάνοντας με 3-1 από τον Αστέρα. Αρκετές οι απουσίες για τον Ίλιτς ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με το «τριφύλλι».

Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Γιώργος Τζαβέλλας, Αντρέας Κούεν, Ντένζελ Γιουμπιτάνα, Μαξίμ Ιμερέκοφ και Ουαζντί Κεσχρίντα. Φυσικά, εκτός παραμένει και ο Αγκιμπού Καμαρά που συνεχίζει με τη Γουινέα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Την αποστολή αποτελούν οι: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Πομόνης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Κούντε, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνης, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Βρακάς, Ρομπάιγ, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ