ΜΠΑΓΕΡΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Ματσάρα στο Μόναχο. Από την Μπάγερν φιλοξενείται ο Ολυμπιακός για την 25η αγωνιστική της εφετινής Euroleague (21:30).

Να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών θέλει ο Ολυμπιακός στο Μόναχο. Προφανώς και το αποψινό παιχνίδι είναι δύσκολο, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν τα περιθώρια για νέο στραβοπάτημα στην εφετινή Euroleague. Από νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου προέρχονται οι Πειραιώτες, που προσέφεραν μια άκρως εντυπωσιακή παράσταση την περασμένη αγωνιστική.

Πάντα στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και με ρεκόρ 13-11. Το θετικό για τον Έλληνα τεχνικό είναι πως ο Μόουζες Ράιτ μπήκε… φορτσάτος στη νέα μπασκετική του περιπέτεια, δείχνοντας να προσαρμόζεται απόλυτα στα «θέλω» του κόουτς. Από εκεί και πέρα, για ακόμη ένα παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ωστόσο, την αποστολή ακολούθησε κανονικά ο Φιλίπ Πετρούσεφ και είναι πιθανό να αγωνιστεί. Ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ ταλαιπωρήθηκε από ένα τράβηγμα μετά το ματς με τη Ρεάλ και έτσι δεν έπαιξε κόντρα σε ΠΑΟΚ και Άλμπα.

«Δεν περιμένω τίποτε άλλο από ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Η Μπάγερν προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες. Γνώμη μου είναι πως έχει το βαθύτερο ρόστερ που είχε ποτέ. Έχει βάθος σε όλες τις θέσεις, πολλές επιλογές και φυσικά ένα φίλο προπονητή που εννοείται πως είναι πάρα πολύ καλός στην δουλειά του. Παλεύει για να μπει και εκείνη στους δέκα που θα διεκδικήσουν τη συνέχειά στην Ευρωλίγκα.

Και φυσικά πλέον μετά τις νίκες έχει καλή ψυχολογία. Ειδικά η νίκη επί της Μπασκόνια ήταν πολύ σημαντική. Δεν αλλάζει κάτι στην προσέγγισή μας. Πάντα πρέπει να ελέγχεις τον ρυθμό, να κάνεις τα βασικά πράγματα του μπάσκετ, όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη, να παίξεις με αυτοπεποίθηση, με physicality, όπως απαιτείται σε ένα τέτοιο παιχνίδι», τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την αποψινή μάχη με την Μπάγερν.

Στην αντίπερα όχθη, η Μπάγερν Μονάχου προέρχεται από θετική εμφάνιση και εντός έδρας νίκη επί της Μπασκόνια. Η δεύτερη στα τελευταία τρία παιχνίδια της Euroleague. Βέβαια, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έχει ένα… βουνό να ανέβει, καθώς παραμένει στα χαμηλά διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 10-14.

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ