ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming

Ματς-παγίδα στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει μπροστά της η ΑΕΚ. Τον Αστέρα Τρίπολης υποδέχεται η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα για την 21η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (17:30).

Να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών θέλει η ΑΕΚ. Βρήκε ρυθμό η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και βαδίζει από νίκη σε νίκη. Μετά τον Ατρόμητο, διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες και τον ΟΦΗ, συνεχίζοντας την προσπάθεια για υπεράσπιση των κεκτημένων στη Super League. Στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχουν πλέον σκαρφαλώσει οι κιτρινόμαυροι με 45 πόντους σε 20 αγωνιστικές. Κεντρικό πρόσωπο της σημερινής αναμέτρησης με τον Αστέρα θα είναι ο Λιούμπισιτς. Ο νεαρός χαφ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα. Πονοκεφαλιάζει ο Ματίας Αλμέιδα, καθώς έχει να αντιμετωπίσει και τον παράγοντα των απουσιών. Με τον Σιμάνσκι τραυματία και τον Γκατσίνοβιτς τιμωρημένο, οι επιλογές του Πελάδο για το σημερινό ματς περιορίζονται. «Εγώ πάντα σέβομαι όλους τους αντιπάλους. Ένα παιχνίδι είναι πάντα έντεκα εναντίον έντεκα, οπότε εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλουμε εμείς. Αρχικά, είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων στον ιδιοκτήτη της ομάδας και στη διοίκηση της ομάδας για την προσπάθεια που έκαναν. Τώρα θα δουλέψουμε με τον ποδοσφαιριστή για να μπορέσει να προσαρμοστεί στο δικό μας σύστημα παιχνιδιού. Να μπορέσει να βάλει και αυτός το λιθαράκι, που είδαμε ότι έβαλε και στις προηγούμενες ομάδες του», τόνισε ο Ματίας Αλμέιδα για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και την απόκτηση του Λιούμπισιτς.

Από την άλλη, ο Αστέρας ανηφορίζει στην «Αγιά Σοφιά» για να κάνει τη… ζημιά στην ΑΕΚ. Από καλή εμφάνιση προέρχονται οι Αρκάδες, καθώς την περασμένη αγωνιστική επικράτησαν με 3-1 του Ατρομήτου. Στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η ομάδα του Ράσταβατς με 29 πόντους σε 20 αγωνιστικές. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής του Αστέρα δεν υπολογίζει στον δεδομένα απόντα Παπαδόπουλο, καθώς και στον Μουνάφο.

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ