«Πονάνε» αμυντικά οι Μασσαλοί

«Πονάνε» αμυντικά οι Μασσαλοί

Σε γαλλικούς ρυθμούς και σήμερα.

Γράφει ο Γιάννης Καλαϊτζίδης…

Επιστροφή για τη στήλη του Bethome.gr, μετά και το 2/2 της περασμένης Τετάρτης. Τότε, είχαμε ξεχωρίσει δυο αναμετρήσεις από το κύπελλο Γαλλίας, στις οποίες επιβεβαιώθηκε τόσο το Over 2.5 (1.92) στο Λε Πουά – Λαβάλ (2-1), όσο και το Goal/Goal (1.98) στο Στρασμπούργκ – Χάβρη (3-1).

Σε γαλλικούς ρυθμούς θα κινηθούμε και σήμερα με την επιλογή για τα προγνωστικά στοίχημα να έρχεται από την αναμέτρηση Μαρσέιγ – Μετς, που ανοίγει την αυλαία της 21ης αγωνιστικής στην πρώτη κατηγορία.

Μαρσέιγ – Μετς Προγνωστικά

Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των οκτώ αγώνων πρωταθλήματος για τη Μαρσέιγ (4-4-0), μετά και την ήττα που υπέστη με 1-0 στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Λυών. Μπορεί να είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο δυσκολεύτηκε αρκετά να φτιάξει φάσεις και δεν είχε απάντηση στο τέρμα που δέχθηκε λίγο πριν την ανάπαυλα. Τέταρτη σερί αγωνιστική που δεν κερδίζει, οπότε και είναι εκτός ευρωπαϊκών θέσεων, δεχόμενη γκολ και στα έξι τελευταία ματς που έχει δώσει στο πρωτάθλημα. Είναι αήττητη μπροστά στο κοινό της (6-4-0).

*Αήττητη η Μαρσέιγ στα οκτώ τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Μετς, με τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Επτά σερί ήττες μετράει από την πλευρά της η Μετς, με πιο πρόσφατη αυτή από τη Λοριάν, με 1-2 εντός. Σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι από άποψη ευκαιριών, προσπάθησε να αποσπάσει κάτι το θετικό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, παρότι είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1. Παραμένει έτσι χαμηλά στην κατάταξη, δίνοντας μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία. Έμεινε με άδεια χέρια και στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της, σκόραρε στις 4/6 τελευταίες της.

Χωρίς περιθώρια για νέα απώλεια η Μαρσέιγ. Έχει τον πρώτο λόγο στο σετ αποδόσεων, αμυντικά όμως έχει τα θέματα της, που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Μετς. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 2.25.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 Μαρσέιγ – Μετς -> Goal/Goal (2.25)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ