ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Μεγάλο ματς στην Τούμπα. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός συναντιόνται ξανά, στα πλαίσια των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος (19:30).

Πως και πως περιμένει τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ. Μετά από δύο μήνες, η Τούμπα θα είναι ξανά κατάμεστη. Με τον κόσμο στο πλευρό της, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Πρόγραμμα-βουνό για τους «ασπρόμαυρους», που μετράνε τέσσερα διαδοχικά ντέρμπι:

Την Κυριακή διασταύρωσαν τα ξίφη τους με την ΑΕΚ, ενώ έχουν μπροστά τους τόσο τη διπλή μάχη με τους «πρασίνους», όσο και το ματς με τον Ολυμπιακό. Πάντα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League ο ΠΑΟΚ, έχοντας συγκεντρώσει 51 πόντους σε 22 αγωνιστικές. Στα αμιγώς αγωνιστικά ενόψει του πρώτου αγώνα με το τριφύλλι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Σάστρε, Νάσμπεργκ.

Την αποστολή που ανακοίνωσε ο Ρουμάνος τεχνικός απαρτίζουν οι Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ότο , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας .

Πάμε και στον Παναθηναϊκό, που έχει πάρει φόρα το τελευταίο διάστημα: Πέρασαν και από τις Σέρρες οι «πράσινοι», ανεβαίνοντας στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Μεγάλος στόχος το Κύπελλο για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ, που χρειάστηκε να αποκλείσει τον Ολυμπιακό, στον δρόμο προς την τετράδα. Αλλη μία δύσκολη αποστολή για τους «πρασίνους», καθώς καλούνται να σταθούν όρθιοι στην γεμάτη Τούμπα. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός θέλει να δώσει και απαντήσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ, μιας και στην τελευταία τους συνάντηση, δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Στα αγωνιστικά, εκτός έμειναν οι Ούγκο, Ακαϊντίν, Βέρμπιτς, Λημνιός, Ιωαννίδης, Τζούριτσιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν. Την αποστολή απαρτίζουν οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Φικάι, Κυριόπουλος.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ