ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ Live Streaming

Ματς-παγίδα στο ΔΑΚ της Λαμίας έχει μπροστά της η ΑΕΚ. Την τοπική ομάδα αντιμετωπίζει η Ενωση για την 24η αγωνιστική του εφετινού ελληνικού πρωταθλήματος (19:00).

Να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών θέλει η ΑΕΚ. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έστησε… πάρτι στην «Αγιά Σοφιά» κόντρα στην Κηφισιά, σκαρφαλώνοντας με αυτόν τον τρόπο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μόνη πρώτη η Ενωση με 52 πόντους μετά από 23 ματς, έχει την ευκαιρία να μεταφέρει έξτρα πίεση στους ανταγωνιστές της: Με διπλό στο ΔΑΚ -έστω και προσωρινά- οι «κιτρινόμαυροι» θα αυξήσουν τη διαφορά τους στους πέντε πόντους. Κάτι παραπάνω από κρίσιμη η σημερινή μάχη για την ΑΕΚ, που καλείται να αποδράσει με το πολύτιμο τρίποντο. Στα αγωνιστικά, δεν σταματά να… πονοκεφαλιάζει ο Ματίας Αλμέιδα. Τα προβλήματα συνεχίζονται για τους πρωτοπόρους, καθώς νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Γκαρσία, Μουκουντί, Ρότα και Ζίνι. Αντίθετα, ξανά στις επάλξεις για την Ενωση βρίσκονται οι Πόνσε, Φερνάντες, Μάνταλος και Σιμάνσκι. Μένει να φανεί, βέβαια, ποιοι από αυτούς θα πάρουν φανέλα βασικού στο ματς της Λαμίας. Δίχως τον κόσμο της στον αγώνα του ΔΑΚ η ΑΕΚ, μιας και έχει απαγορευτεί από την αστυνομία η μετακίνηση οπαδών.

 

Πάμε και στη Λαμία που ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ΑΕΚ με την ψυχολογία στα ύψη: Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, προέρχεται από ηρωική ισοπαλία στη Λεωφόρο και το ματς με τον Παναθηναϊκό. Με τον Καρλίτος να… χορεύει, η Λαμία τσίμπησε τον βαθμό και βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στο όνειρο των playoffs. Στο +4 από τον Αστέρα Τρίπολης οι γηπεδούχοι, με θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό ματς, αγκαλιάζουν την πρώτη εξάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Δίχως τον Καρλίτος θα παραταχθεί η ομάδα του Βόκολου, με τον Ισπανό επιθετικό να είναι τιμωρημένος.

 

ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ