Η ελπίδα «πεθαίνει» τελευταία!

Η ελπίδα «πεθαίνει» τελευταία!

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Περιμένω πώς και πώς να φύγει ο Φλεβάρης, μπας και αλλάξει η τύχη μου, πρόκειται για καταστροφικό μήνα! Σε δύο γηπεδούχους πόνταρα στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, δύο φιλοξενούμενοι κέρδισαν! Τουλάχιστον έχασαν και την πρόκριση οι ομάδες που εμπιστεύτηκα, να “πονέσουν” και αυτές λίγο!

Γράφει ο Κώστας Σφήκας…

Ελπίζοντας πάντα σε ανάκαμψη, αφού η ελπίδα “πεθαίνει” τελευταία, πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Κουίν οφ Σάουθ – Μοντρόουζ Προγνωστικά

Η Κουίν οφ Σάουθ είναι εφτά βαθμούς πίσω από την Μοντρόουζ, η οποία είναι στην τελευταία θέση που οδηγεί σε play off ανόδου. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία, οι φιλοξενούμενοι από ήττα. Αλλά η διαφορά είναι πως η Κουίν οφ Σάουθ δεν μπόρεσε να κερδίσει τον ουραγό της κατηγορίας, ενώ η Μοντρόουζ έχασε από την πρωτοπόρο! Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα φέτος, κέρδισε η φιλοξενούμενη. Δεν αποκλείεται να επαναληφθεί το “έργο”, η Μοντρόουζ δεν έχει πρόβλημα να κερδίζει εκτός, με πέντε νίκες σε 12 αγώνες πρωταθλήματος. Θα ρισκάρω, το γνωρίζω, αλλά θα ασχοληθεί με το διπλό της Μοντρόουζ στο 3,25 στην Fonbet

Τζίλιγχαμ – Ρέξαμ Προγνωστικά

Να πω την αμαρτία μου, “βλέπω” πολλά πιθανά διπλά σήμερα στη Λιγκ 2 της Αγγλίας. Μπράντφορντ,Τρανμίρ, Ρέξαμ, Κρου, αποφάσισα να κρατήσω το διπλό της Ρέξαμ στο 2,50 στην FonbetΗ Τζίλιγχαμ έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και σκοράρει δύσκολα, ενώ η Ρέξαμ έχει πιο εύκολο το γκολ. Επιπλέον δύσκολα θα βρούμε ξανά σε τόσο καλή τιμή την Ρέξαμ, σιγά – σιγά νομίζω θα ανεβάσει ταχύτητα.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Τζίλιγχαμ – Ρέξαμ 2 (2.50 στην Fonbet)

19:30 Κουίν οφ Σάουθ – Μοντρόουζ 2 (3,25 στην Fonbet)

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ