ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΟΦΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Επικίνδυνη έξοδος στο Ηράκλειο για τον Παναθηναϊκό. Με τον ΟΦΗ διασταυρώνουν τα ξίφη τους οι «πράσινοι» για την τελευταία αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (19:30).

Τη νίκη και μόνο τη νίκη αναζητά στο Ηράκλειο της Κρήτης ο Παναθηναϊκός. Τα περιθώρια έχουν στενέψει και δεν θέλει ούτε να σκέφτεται νέο στραβοπάτημα. Οι back to back γκέλες με Λαμία και Κηφισιά στοίχισαν στην ομάδα του Φατίχ Τερίμ, που καλείται να αποδράσει με το τρίποντο από το Ηράκλειο.

Καλή η τελευταία εμφάνιση του Παναθηναϊκού, επικράτησε με 2-0 του Άρη. Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα το τριφύλλι με 55 πόντους σε 25 αγωνιστικές. Αρκετά τα προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης στο Γεντί Κουλέ, με τον Τούρκο τεχνικό να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αϊτόρ, Χούνκαρ, Γεντβάι, Βέρμπιτς, Σένκεφελντ και Αράο. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός των «πράσινων» τέθηκε νοκ άουτ λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει τενοντίτιδα, για την οποία ακολουθεί θεραπεία.

Αναλυτικά, η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Ακαϊντίν.

Παρόλο που προηγήθηκε στο εκτός έδρας ματς με τον Βόλο, έφυγε με άδεια χέρια από την Θεσσαλία ο ΟΦΗ. Ηταν και το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα με τον Τραϊανό Δέλλα στην άκρη του πάγκου που, πάντως, έχει συμμαζέψει την κατάσταση στο στρατόπεδο των Κρητικών. Στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 πόντους ο ΟΦΗ, θα προσπαθήσει να κάνει τη… ζημιά στον Παναθηναϊκό.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η ΑΕΚ έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι από το Γεντί Κουλέ. Οι Κρητικοί θέλουν να τριτώσει το καλό κόντρα στους «πρασίνους». Στα αγωνιστικά, μετά τον Νέιρα, εκτός μάχης τέθηκε και ο Τοράλ. Αναλυτικά η αποστολή: Μπάουμαν, Χριστογεώργο, Λάρσον, Λουσάο, Μαρινάκη, Βούρο, Thorarinsson, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Ριέρα, Αποστολάκης, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Μπακού, Ισέκα, Χιμένεθ, Φελίπε, Μοσκέρα, Θεοδοσουλάκης.

ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ