Βρίσκει τον τρόπο

Βρίσκει τον τρόπο

Τρεις επιλογές από Γαλλία και Ισπανία.

Τα παιχνίδια που ξεχώρισε ο Τσάρλυ για στοιχημα την Κυριακή (03/03)!

Πήρε προβληματική ομάδα ο Μαρθελίνο, χρειάζεται χρόνο για να την δέσει, φαίνεται όμως να αρχίζει η Βιγιαρεάλ να αποκτά σταθερές.

Βιγιαρεάλ – Γρανάδα

Τους μάζεψε ο Μαρθελίνο

Τρέχει ένα αήττητο ρεκόρ 7 αγώνων, 2-5-0, σε ένα διάστημα που έχει βελτιωθεί σημαντικά η αμυντική λειτουργία. Προέρχεται από σπουδαία νίκη στην έδρα της Σοσιεδάδ και σήμερα έχει την ευκαιρία, να πετύχει κάτι που δεν έχει καταφέρει απο την αρχή της σεζόν. Να διπλώσει τις νίκες της. Η Γρανάδα, προσφέρεται σαν αντίπαλος. Ο άσος στο 1,65.

Μονπελιέ – Στρασβούργο

Βρίσκει πάντα τον τρόπο ο Ζακαριάν

Η Μονπελιέ δίνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα. Βρίσκεται μόλις 1 βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και υποδέχεται σε ένα must win παιχνίδι το Στρασβούργο, που βρίσκεται στο +5 και μετρά ένα αρνητικό σερί 3 συνεχόμενων ηττών.

Η Μονπελιέ, αδικείται πολυ απο την βαθμολογία, δεν είναι ομάδα για να κινδυνεύσει. Ο Ζακαριάν πάντα βρίσκει την άκρη και σώζει τις ομάδες του. Η Μονπελιέ, βάση των xpoints θα έπρεπε να βρίσκεται στην 10η θέση. Πιστεύω πως θα τερματίσει μακριά από μπελάδες. Δεν πατάει καλά το Στρασβούργο, εφεραν γκρίνια οι τρεις σερί ήττες για τον Βιεϊρά. Ο άσος της Μονπελιέ σε απόδοση 2.04.

Μπρεστ – Χάβρη

Ονειρεύεται τα αστέρια

Θαύματα κάνει η φετινή Μπρεστ. O Ερίκ Ροϊ έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που πηγαινει για Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπρεστ δείχνει πως δεν πρόκειται να ξεφουσκώσει.

Έδειξε απίστευτο χαρακτήρα κερδίζοντας με παίκτη λιγότερο την Μαρσέιγ, πήγε και έβαλε 3 τέρματα στο Στρασβούργο. Ανέβηκε στην δεύτερη θέση και κάνει μεγάλα όνειρα. Υποδέχεται την αδύναμη Χάβρη, που αρχίζει να κινδυνεύει. Προέρχεται από τρεις σερί ήττες, δεν παίζεται εύκολα η Μπρεστ. Ο άσος σε απόδοση 1,65.

Προγνωστικά Στοιχήματος

15.00 Βιγιαρεάλ – Γρανάδα: 1 (1,65)

16.00 Μονπελιέ – Στρασβούργο: 1 (2,04)

16.00 Μπρεστ – Χάβρη: 1 (1,65)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ