Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (6/3)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (6/3)

Ανάλυση και Προγνωστικά

Τετάρτη σήμερα και οι μάχες του Champions League δεσπόζουν στο στοιχηματικό κουπόνι. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (22:00): Την έκανε τη δουλειά της η Μάντσεστερ Σίτι και επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της στη Δανία. Κέρδισε 3-1 με πρωταγωνιστές τους Ντε Μπρούινε (γκολ, 2 ασίστ), Φόντεν (γκολ, ασίστ) και Μπερνάρντο Σίλβα (γκολ) και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Προφανώς και δεν γίνεται να χάσει την πρόκριση, τα δύσκολα για εκείνη (λογικά) θα αρχίσουν στον επόμενο γύρο. Επίσης, προ ημερών πήρε το ντέρμπι του Μάντσεστερ, επικρατώντας 3-1 της Γιουνάιτεντ με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Η γκολάρα του Φόντεν στο 56’ έφερε την έναρξη της αντεπίθεσης, ο ίδιος με δεύτερο γκολ στο 80’ και ο Χάαλαντ με πλασέ στο 91’ διαμόρφωσαν αυτό το 3-1 υπέρ της Σίτι. Και με αυτό το αποτέλεσμα παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Προφανώς και παίζει ρόλο στο rotation του Γκουαρντιόλα το γεγονός ότι ακολουθεί ντέρμπι κορυφής στο «Άνφιλντ» με αντίπαλο τη Λίβερπουλ (10/3). Έστω και αν ο ίδιος δηλώνει ότι δεν θέλει να δει επανάπαυση από τους ποδοσφαιριστές του. Δεν παίζει στο Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη ο τραυματίας Γκρίλις (μεσοεπιθετικός).

 

 

Δείτε το σημερινό κουπόνι

 

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (22:00): Η Κοπεγχάγη προσπάθησε, αλλά η απόσταση από την αντίπαλό της ήταν πολύ μεγάλη. Πάντως, έφτασε σε σημείο να ισοφαρίσει στο 34’ με τον Μάτσον, όμως, δεν άντεξε πολύ και πήγε στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο, πίσω με ένα γκολ διαφορά. Όπως και να ‘χει, η φετινή της ευρωπαϊκή παρουσία κρίνεται επιτυχημένη και μόνο που προκρίθηκε στους «16». Θέλει να είναι ανταγωνιστική και στο Μάντσεστερ. Επίσης, προ ημερών, στο ντέρμπι κορυφής με τη Μίντιλαντ, έχασε 2-0 εκτός έδρας και «έπεσε» από την κορυφή (-3). Και όχι μόνο αυτό, αλλά πλέον είναι στην 3η θέση (είναι και στο -2 από την Μπρόντμπι), δύο αγωνιστικές από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αρκετές οι απουσίες για την Κοπεγχάγη, δεν παίζουν οι Κοχολάβα (κεντρικός αμυντικός), Σάντερ (τερματοφύλακας), Λεράγκερ (μέσος), Κλάεσον (μέσος), Γκονσάλβες (μέσος), Φαλκ (μέσος).

 

 

Η εκτίμηση του αγώνα

 

 

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΛΕΙΨΙΑ (22:00): Προέρχεται από ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στη Βαλένθια, ένα ματς που έγινε… viral σε όλη την Ευρώπη λόγω των σφυριγμάτων του Μανθάνο. Έμεινε στο 2-2, δέχτηκε δύο κόκκινες μετά το τέλος του ματς, γενικά επικράτησε αναστάτωση και σήκωσε την Ισπανία στο πόδι. Διατήρησε πάντως διαφορά ασφαλείας από Χετάφε και Μπαρτσελόνα, στο συν εφτά και στο συν οχτώ αντίστοιχα, αφού έφεραν επίσης ισοπαλίες οι δύο διώκτες της. Και παραμένει το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέλει φυσικά και την κατάκτηση του Champions League. 1-0 επικράτησε στο πρώτο ματς στη Γερμανία απέναντι στη Λειψία, θέλει να σφραγίσει την πρόκριση με δεύτερη νίκη μέσα στο Μπερναμπέου. «Κανείς δεν έχει προκριθεί αν δεν παίξει και τα δύο ματς. Η Λειψία είναι ομάδα με εξαιρετική επιθετική γραμμή και πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί γιατί δεν έχει κάτι να χάσει», είπε ο Αντσελότι. Ο Ιταλός προπονητής δε θα έχει τους Μιλιτάο και Αλάμπα που απουσιάζουν καιρό από την άμυνα και φυσικά τον Κουρτουά.

 

 

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

 

 

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΛΕΙΨΙΑ (22:00): Παράσταση στο Μπόχουμ από τη Λειψία, εύκολο διπλό με 4-1 που τη διατηρεί στο κόλπο για κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Champions League. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 7′ από τον Βίτεκ, αλλά στη συνέχεια ήταν επιβλητική. Ισοφάριση στο ημίωρο με τον Όλμο, το καθάρισε σε τέσσερα λεπτά στο δεύτερο μέρος. Οπεντά, αυτογκόλ από τον Όρντετς και Πόουλσεν από το 68′ μέχρι το 72′ έφεραν το τελικό 1-4. «Δεν υπάρχει κάτι πιο δύσκολο σε ευρωπαϊκό επίπεδο από το να ψάχνεις νίκη στο Μπερναμπέου. Αλλά θα προσπαθήσουμε για όλα. Και είμαστε ικανοί για όλα», είπε ο προπονητής Μάρκο Ρόζε για τον επαναληπτικό. Τιμωρημένος ο Σλάγκερ, εκτός και ο τραυματίας Κλόστερμαν.

 

 

Η εκτίμηση του αγώνα

 

 

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ