ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΠΑΟΚ Live Streaming

Επιστροφή στην Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» διασταυρώνουν τα ξίφη τους με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την φάση των «16» του Europa Conference League (22:00). 

Κάτι παραπάνω από δύσκολη είναι η αποψινή αποστολή του ΠΑΟΚ στην Κροατία. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να σταθεί όρθια στο Μάξιμιρ, προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητές της για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Απευθείας στους «16» βρίσκεται ο δικέφαλος του βορρά, μετά και την πρωτιά στον όμιλο με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Σε εξαιρετικό φεγγάρι οι «ασπρόμαυροι», μετράνε τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Εύκολο έργο είχε και στη Λαμία ο ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να κόψει πρώτος το νήμα στην εφετινή regular season του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στα αγωνιστικά, εκτός έμειναν οι Σαμάτα, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, Γιάννης Μιχαηλίδης και Ζοάν Σάστρε. Αναλυτικά, η αποστολή απαρτίζεται από τους Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδη, Μοναστηρλή, Βιεϊρίνια, Ότo, Παναγιώτου, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλια, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Τζίμα.

«Η κλήρωση είναι κλήρωση και αυτή μας έτυχε. Πρέπει να δεχθούμε την κλήρωση όπως είναι και να δώσουμε τα πάντα σε αυτό το πρώτο ματς. Είναι μια ομάδα με τεράστια εμπειρία στην Ευρώπη και δυνατή ως σύνολο. Είναι μια ομάδα που μπορεί αυτή τη στιγμή να μην έχει μεγάλη ένταση, αλλά είναι οργανωμένη και ξέρει να εκμεταλλεύεται αδυναμίες και λάθη αντιπάλου. Έχει καλούς παίκτες και πιστεύω πως ο Μίσιτς είναι ο καλύτερος παίκτης της. Όχι μόνο για τον τρόπο που παίζει με ή χωρίς την μπάλα αλλά επειδή έχει μια τεράστια προσωπικότητα και ηγείται της ομάδας του», τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την πρώτη μάχη στην Κροατία.

Μετά την ΑΕΚ, άλλη μία ελληνική ομάδα έρχεται στον δρόμο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Εκαναν την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο οι Κροάτες, καθώς κατάφεραν να αποκλείσουν την Μπέτις. Με νίκη στην Ισπανία και ισοπαλία στο Μάξιμιρ, τσέκαραν το εισιτήριο για τη φάση των 16 οι γηπεδούχοι. Από εκτός έδρας ισοπαλία στο ματς με την Όσιγιεκ προέρχεται η Ντιναμό, που μετά από 24 αγωνιστικές βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. «Μας περιμένει ένα απαιτητικό παιχνίδι. Θα είναι σκληρό, ίσως όχι όμορφο, αλλά θα πρέπει να είμαστε πραγματιστές και κυνικοί. Ο ΠΑΟΚ πέρασε μια μικρή κρίση τον Φεβρουάριο, αλλά την ξεπέρασε. Αυτό δείχνει πως είναι μια δυνατή πνευματικά ομάδα. Έχει πολλή ποιότητα και εμπειρία, κάτι που μαρτυρά και το γεγονός ότι είναι πρώτος στην Ελλάδα», δήλωσε ο Σεργκέι Γιακίροβιτς για την αποψινή αναμέτρηση.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ