Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (10/3)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (10/3)

Ανάλυση και προγνωστικά

Κυριακή σήμερα και το ντέρμπι αιωνίων δεσπόζει στο στοιχηματικό κουπόνι. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  (20:30): Μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες, ο Ολυμπιακός έμοιαζε «τελειωμένος» στη μάχη του τίτλου. Κατάφερε ωστόσο να μειώσει μόλις στους τρεις την διαφορά από την κορυφή μπαίνοντας στη μάχη των playoffs. Χάρη κυρίως στις πέντε σερί νίκες του στο πρωτάθλημα, σε συνδυασμό με τις απώλειες που είχαν οι υπόλοιποι συνδιεκδικητές σε αυτό το διάστημα. Ο Μεντιλίμπαρ σουλούπωσε την εικόνα και ξεκίνησε με 6/6, ωστόσο μάγος δεν είναι. Κάτι που έγινε ξεκάθαρο μεσοβδόμαδα, στο σοκαριστικό 1-4 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Conference League. Πλήγμα για την ψυχολογία, που μπορεί ωστόσο να ηχήσει ως σοβαρό καμπανάκι ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων». Μεσοεπιθετικά έχει βρει ρυθμό ο Ολυμπιακός, εντούτοις η ανασταλτική του συμπεριφορά παραμένει… επικίνδυνα ασταθής. Ρέτσος (τιμωρημένος), Βέζο, Ρίτσαρντς, Καρβάλιο, Αλεξανδρόπουλος (είχε ενοχλήσεις), Μαρτίνς (τραυματίας) καθώς και Καμπράλ είναι εκτός αποστολής.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  (20:30): Δεν βγαίνει εύκολα άκρη με τον Παναθηναϊκό του Τερίμ, που μοιάζει ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο. Έτσι άλλωστε πηγαίνει και η ιστορία στο χορτάρι με τον Τούρκο τεχνικό. Μπορεί κάποιος να σταθεί στην πρόκριση επί των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και τη νίκη στο ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο. Μπορεί να ωστόσο να σταθεί και στις σοβαρές γκέλες κόντρα σε Λαμία, Κηφισιά, όπως και αυτή στο Ηράκλειο. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός μπαίνει ως 4ος στην διαδικασία των playoffs, στοιχείο που είναι ενδεικτικό της αστάθειας που χαρακτηρίζει την απόδοση του. Δεν είναι τραγικό το -4 από την κορυφή, ωστόσο στο ενδεχόμενο νέας απώλειας στο Φάληρο, τότε η μάχη για τον τίτλο ζορίζει πάρα πολύ. Τιμωρημένος ο Βαγιαννίδης, εκτός αποστολής και οι Αϊτόρ, Βέρμπιτς, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ  (17:45): Η Λίβερπουλ «πετάει φωτιές» και με το 5-1 επί της Σπάρτα Πράγας, για τους «16» του Europa League, έφτασε τις 7 διαδοχικές νίκες με 21-4 τέρματα! Και μέσα σε αυτά τα ματς είναι και το τρόπαιο του Λιγκ Καπ Αγγλίας με το 1-0 επί της Τσέλσι στην παράταση. Με το διπλό στην Τσεχία ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση και αυτό της επιτρέπει να προετοιμαστεί για το αποψινό ντέρμπι κορυφής χωρίς επιπλέον πίεση. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, θυμίζουμε, είχε νικήσει 1-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ με το γκολ του Νούνιες στο 99’. Και τώρα, θέλει να κάνει ένα καθοριστικό βήμα για τον τίτλο, γνωρίζοντας ότι με νίκη θα αφήσει τη μεγάλη της αντίπαλο ακόμη πιο πίσω. Σίγουρα εκτός για το ντέρμπι Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι είναι οι Άλισον (τερματοφύλακας), Αλεξάντερ-Άρνολντ (δεξί μπακ), Μάτιπ (κεντρικός αμυντικός), Γκράβενμπερχ (μέσος), Τιάγκο Αλκάνταρα (μέσος), Μπάιτσετιτς (μέσος), Τζόουνς (μέσος), Ζότα (επιθετικός), Ντόουκ (εξτρέμ). Την ίδια ώρα, ο Σαλάχ είναι έτοιμος, όπως και ο Γκόμες, αμφίβολος είναι ο Κονατέ, ο οποίος χτύπησε στην Πράγα και έγινε αλλαγή.

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ  (17:45): Σε τρομερή κατάσταση είναι και η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία «τρέχει» ένα σερί 5 διαδοχικών νικών μετά τα 3-1 απέναντι σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Κοπεγχάγη, σε Premier League και Champions League, αντίστοιχα, την τελευταία εβδομάδα. Συνολικά, μάλιστα, μετά την ήττα με 1-0 από την Άστον Βίλα στις 6 Δεκεμβρίου, μετράει 18 νίκες και 2 ισοπαλίες, έχοντας σε κορυφαία κατάσταση τα μεγάλα της αστέρια, τον Χάαλαντ και τον Ντε Μπρούινε. Στο ευρωπαϊκό ματς που προηγήθηκε, κέρδισε «σβηστά» και χωρίς να πιεστεί, άλλωστε, ήταν πιο άνετη καθώς είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ και στη Δανία. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, νίκησε με ανατροπή τη Γιουνάιτεντ και έδειξε για άλλη μία φορά τη μεγάλη απόσταση που χωρίζει τα δύο κλαμπ τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα εκτός για το ντέρμπι κορυφής ο Γκρίλις (μεσοεπιθετικός), πρόβλημα έχει προκύψει και με τον Ντοκού (εξτρέμ) και δίνεται εξαιρετικά αμφίβολος.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ