Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (17/3)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (17/3)

Ανάλυση και προγνωστικά

Κυριακή σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι πολλές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (16:00): Ρεσιτάλ αποτελεσματικότητας από τη Γουέστ Χαμ, σάρωσε με 5-0 την Φράιμπουργκ και πέρασε στους «8» του Europa League (εκεί, θα αντιμετωπίσει τη Λεβερκούζεν). Θυμίζουμε, πρόκειται για την κάτοχο του Europa Conference League! Είχε χάσει 1-0 στη Γερμανία, κάτι που δεν το άξιζε, όμως, είχε και την ικανότητα, και την τύχη, και την αποτελεσματικότητα να το γυρίσει και να περάσει στην επόμενη φάση. Πιο πριν, στο πρωτάθλημα, είχε μείνει στο 2-2 με την Μπέρνλι. Έστω και αν ισοφάρισε στις καθυστερήσεις (βρέθηκε να χάνει 2-0), άξιζε κάτι παραπάνω, ήταν ένα από τα καλά παιχνίδια που έχει κάνει φέτος, σε μία χρονιά που δεν εντυπωσιάζει με την εικόνα της. Αμφίβολη κρίνεται για το Γουέστ Χαμ – Άστον Βίλα η συμμετοχή των Κορνέ (εξτρέμ), Έμερσον (αριστερό μπακ).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (16:00): Σαρωτική ήταν και η Άστον Βίλα στις προ ημερών ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της. Με τη διαφορά πως εκείνη νίκησε 4-0 τον Άγιαξ και πέρασε στους «8» του Europa Conference League (θα αντιμετωπίσει τη Λιλ). Έκανε μεγάλο παιχνίδι, κυριάρχησε και πήρε άξια την πρόκριση, μετά το 0-0 στην Ολλανδία. Ο Γουότκινς έσυρε το χορό στο 25’, ο Μπέιλι ακολούθησε στο 60’ και η αποβολή του Μάνσβερκ απλοποίησε τα πράγματα. Ο Ντουράν στο 75’ και ο Ντιαμπί στο 81’ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη-πρόκριση της Βίλα. Στην Premier League, μερικές μέρες πριν, είχε γίνει ακριβώς το αντίθετο: Διασύρθηκε με 4-0 από την Τότεναμ, χωρίς, πάντως, να το αξίζει. Έμεινε στο 65’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του ΜακΓκιν (για αντιαθλητική και αχρείαστη ενέργεια) και δέχτηκε τα δύο τελευταία γκολ στις καθυστερήσεις! Δίνονται εκτός οι Μινγκς (κεντρικός αμυντικός), Καμαρά (μέσος), Μπουεντία (μεσοεπιθετικός), αμφίβολος ο Ράμσεϊ (μεσοεπιθετικός), τιμωρημένος ο ΜακΓκιν (μέσος).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (17:30): Τα δύο πέναλτι από Φερνάντες (12’) και Ράσφορντ (36’) έκαναν τη διαφορά στο 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Έβερτον. Την είχε ανάγκη αυτήν τη νίκη μετά τις δύο απανωτές ήττες από Σίτι (3-1) και Φούλαμ (2-1), όμως, εννοείται ότι θέλει κι άλλες για να μπορέσει να διεκδικήσει ένα καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πάντως, το θέμα είναι ότι δεν πείθει με την εικόνα της, δεν έχει διάρκεια και έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, σε μέτρια σεζόν. Όπως και να ‘χει, τα ντέρμπι με τη Λίβερπουλ είναι πάντα το κάτι άλλο και θα την αντιμετωπίσει δύο φορές μέσα σε 20 μέρες, μιας και ακολουθεί και το ντέρμπι πρωταθλήματος στις 7 Απριλίου. Σίγουρα εκτός για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ οι Μαρτίνες (κεντρικός αμυντικός), Μπαγιντίρ (τερματοφύλακας), Μαλάσια (αριστερό μπακ), Σο (αριστερό μπακ), Μαρσιάλ (επιθετικός). Επίσης, υπάρχουν και ευχάριστα: Μαγκουάιρ, Γουάν-Μπισάκα και Χόιλουντ προπονήθηκαν κανονικά, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα παίξουν όλοι.

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (17:30): Σε αντίθεση με την αντίπαλό της που έχει αποκλειστεί από τη φάση των ομίλων του Champions League, η Λίβερπουλ συνεχίζει στην Ευρώπη και παραμένει μέσα στα φαβορί να σηκώσει το Europa League. Σάρωσε ξανά την Σπάρτα Πράγας, τη νίκησε 6-1 στο «Άνφιλντ» και πέρασε στους «8» με συνολικό σκορ 11-2. Εκεί, θα αντιμετωπίσει σαφώς πιο δύσκολο αντίπαλο, την Αταλάντα. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα μπορούσε πιο πριν να είχε κερδίσει (1-1) και τη Μάντσεστερ Σίτι. Πολύ καλό το δεύτερο ημίχρονο, είχε μεγάλες στιγμές να φτάσει στη νίκη. Όπως υπήρξε και μία απόφαση που φώναξαν οι «κόκκινοι» για πέναλτι, στην ανατροπή του Μακ Άλιστερ από τον Ντοκού, στο φινάλε των καθυστερήσεων. Αρκετά προβλήματα, πάντως, έχει και ο Κλοπ. Δεν υπολογίζει για το σούπερ ντέρμπι τους Αλεξάντερ-Άρνολντ (δεξί μπακ), Άλισον (τερματοφύλακας), Κονατέ (κεντρικός αμυντικός), Μάτιπ (κεντρικός αμυντικός), Τιάγκο Αλκάνταρα (μέσος), Μπάιτσετιτς (μέσος), Τζόουνς (μέσος), Ντόουκ (εξτρέμ). Έτοιμος είναι ο Γκράβενμπερχ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ