Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Παρασκευή (22/3)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Παρασκευή (22/3)

Ανάλυση και προγνωστικά

Παρασκευή σήμερα και η μάχη του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα δεσπόζει στο στοιχηματικό κουπόνι. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα (21:15): Ο Παναθηναϊκός θα τα παίξει όλα για όλα στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Μπαρτσελόνα προκειμένου, αρχικά να διασφαλίσει τη νίκη με την οποία θα παραμείνει σε θέση ισχύος όσον αφορά το αβαντάζ της έδρας και εν συνεχεία για να καλύψει και το -8 από την αναμέτρηση του α’ γύρου στη Βαρκελώνη. Η νίκη στο Βελιγράδι του τόνωσε την ψυχολογία ενόψει του πολύ δύσκολου αγώνα με τους «μπλαουγκράνα» ενώ σύμμαχος σε αυτό το ματς θα αποτελέσει και το ισχυρό ΟΑΚΑ όπου οι «πράσινοι» έχουν 12 νίκες σε 15 ματς, ενώ έχουν να γνωρίσουν την εντός έδρας ήττα από τις 7/12 κόντρα στη Ρεάλ. Έκτοτε έχουν μετρήσει οκτώ συνεχόμενες νίκες ως γηπεδούχοι στην Euroleague. Σε αυτό το παιχνίδι ενδέχεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Λούκα Βιλντόζα ύστερα από έναν μήνα, σε αντίθεση με τον Κώστα Αντετοκούνμπο που παραμένει εκτός.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα (21:15): Πολλά «καμπανάκια» έχουν ηχήσει στις τάξεις της Μπαρτσελόνα μετά και την ήττα στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενέρμπαχτσε. Εκεί που κρατούσε την τύχη στα χέρια της έχοντας κρατήσει απόσταση ασφαλείας, έφτασε στο σημείο να απέχει μόλις μίας νίκης από τους «τυχοδιώκτες» της, μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός. Δύσκολα να την βγάλει… καθαρά στο ΟΑΚΑ. Βέβαια κρατήστε ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ο Ρότζερ Γκριμάου και θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Από εκεί και πέρα η Μπαρτσελόνα μετράει 10 συνεχόμενες (!) νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να έχουν κερδίσει για τελευταία φορά τους «μπλαουγκράνα» τον Νοέμβριο του 2018 με 76-70 στο ΟΑΚΑ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ (22:30): Δεν είχε προβλήματα στην προκριματική φάση του EURO, πήρε την πρώτη θέση του ομίλου της με εφτά νίκες και μια ήττα από τη δεύτερη του πίνακα Σκωτία. Με σύνολο γκολ στην προκριματική φάση 25-5, ο προπονητής της Λουίς Ντε Λα Φουέντε είναι αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να φτάσει μέχρι και την κατάκτηση της Ευρώπης. Με Ιταλία, Κροατία και Αλβανία θα είναι στον όμιλο, σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς ομίλους στη διοργάνωση. Φιλικό παιχνίδι με την Κολομβία στο Λονδίνο, δε θα έχει τον αριστερο μπακ Γκαγιά, τους Γκάβι, Ρικέλμε, Γκαρθία, Ασένσιο από τη μεσαία γραμμή και τον Φεράν Τόρες από την επίθεση. Επέστρεψαν στις κλήσεις οι Ογιαρθάμπαλ, Μορένο, Όλμο, Σαράμπια, Μπαένα και Λαπόρτ.

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ (22:30):  Η Κολομβία προετοιμάζεται για το Κόπα Αμέρικα το οποίο θα διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες τον ερχόμενο Ιούνιο. Εκεί όπου βρίσκεται σε όμιλο με Βραζιλία, Παραγουάη και περιμένει μία ακόμα αντίπαλο που θα προκύψει από τα μπαράζ. Για τρίτη φορά στην ιστορία της θα αντιμετωπίσει την Ισπανία, το 2017 ήρθαν ισόπαλοι με 2-2, το 2011 είχαν επικρατήσει οι Ισπανοί με 1-0. Ο Αργεντινός Νέστορ Λορέντσο είναι στον πάγκο της και τρέχει ένα εντυπωσιακό αήττητο. 16 παιχνίδια με 11 νίκες και πέντε ισοπαλία, τελευταία ήττα στις 02/02/22 από την Αργεντινή με 1-0. Στην προκριματική φάση για το Μουντιάλ η Κολομβία βρίσκεται μετά από έξι αγωνιστικές στην τρίτη θέση με 3-3-0 σε έξι παιχνίδια. Δυνατό το φιλικό με την Ισπανία, δε θα έχει τους Κουαδράδο, Ουρίμπε, Σάντες και Γέρι Μίνα λόγω τραυματισμών.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ