Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Δευτέρα (25/3)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Δευτέρα (25/3)

Ανάλυση και Προγνωστικά.

25η Μαρτίου σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι λιγοστές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΡΑΣΙΝΓΚ ΦΕΡΟΛ (21:30): Το πάλεψε στην έδρα της πιο φορμαρισμένης ομάδας του πρωταθλήματος, ωστόσο έφυγε με άδεια χέρια. Η Αλμπαθέτε έχασε με 3-2 από την Έλτσε, με συνέπεια να φτάσει τις τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Άνοιξε το σκορ μόλις στο 11’ με τρομερό σουτ του Φουστέρ, αλλά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45’+1’). Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους βρέθηκε πίσω στο σκορ (48’), στο 78’ ισοφάρισε με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Φουστέρ, αλλά στο 80’ δέχθηκε και τρίτο τέρμα. Κάπως έτσι, η ομάδα του Ρουμπέν Αλμπές έμεινε στους 31 βαθμούς και μετά τη νίκη (1-0) της Αλκορκόν επί της Ρεάλ Οβιέδο «έπεσε» στη 19η θέση και πλέον βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη με ματς λιγότερο. Σε περίπτωση νίκης θα βρεθεί ξανά στο +1 από την «κόκκινη γραμμή», καθώς τώρα βρίσκεται στο -2. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι μετράει μόλις ένα τρίποντο στα πέντε πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της (1-2-2). Τιμωρημένος ο Αλβάρο Ροντρίγκεθ (δεξιός μπακ), ανέτοιμος ο Εσκρίτσε (επιθετικός), επιστρέφει ο έτερος φορ Χιγκίνιο.

 

 

Δείτε το σημερινό κουπόνι

 

 

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΡΑΣΙΝΓΚ ΦΕΡΟΛ (21:30): Κυριάρχησε και επέστρεψε στις νίκες. Η Ράσινγκ Φερόλ κέρδισε με 2-0 εντός έδρας τη Βαγιαδολίδ, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση μετά από αρκετό καιρό. Η έκπληξη του πρώτου γύρου της φετινής La Liga 2 σώθηκε από το δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι των φιλοξενούμενων στο 8’ και στο 18’ πήρε «κεφάλι» στο σκορ με τον Σεράνο. Από εκεί και πέρα, είχε 1-2 καλές στιγμές, ενώ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Στο 62’ πέτυχε και δεύτερο τέρμα και στο 83’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Στα τελευταία λεπτά, πίεσε και για τρίτο γκολ, ωστόσο αυτό δεν ήρθε. Με αυτό τον τρόπο, η ομάδα του Κριστόμπαλ επανήλθε στα τρίποντα μετά από έξι «στροφές» (0-3-3), καθώς τελευταία φορά που είχε κερδίσει ήταν στις 28 Φεβρουαρίου (1-2 στην έδρα της Σπόρτινγκ Χιχόν). Παράλληλα, μείωσε την απόσταση από την πρώτη εξάδα στους δύο βαθμούς. Τώρα, αναζητά το πρώτο της «διπλό» μετά από τρεις διαδοχικές εκτός έδρας ήττες, στις οποίες δέχθηκε έξι γκολ και σκόραρε μόλις ένα τέρμα. Επιστρέφει ο Γκαρθία (στόπερ), εκτός παραμένουν οι μέσοι Βαντίγιο, Σενιέ και Τσούκα.

 

 

Η εκτίμηση του αγώνα

 

 

ΚΥΠΡΟΣ – ΣΕΡΒΙΑ (19:00): Στο 1-1 με τη Λετονία έμεινε προ ημερών η Κύπρος, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι. Ίσως να άξιζε και τη νίκη, σε ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο είχε αρκετά καλή εικόνα και προηγήθηκε με τον Πίττα στο 34’. Είχε κι άλλες καλές στιγμές. Η Λετονία που ισοφάρισε λίγο πριν το φινάλε (85’), είχε χαμένο πέναλτι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Φιλικό ήταν και το προηγούμενο παιχνίδι της Κύπρου και μάλιστα νικηφόρο απέναντι στη Λιθουανία, τον περασμένο Νοέμβριο, με γκολ πάλι του Πίττα. Προφανώς και το αποψινό είναι τελείως διαφορετικό και πολύ πιο δυνατό τεστ και καλείται να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο. Για την ιστορία, στα προκριματικά του Euro 2024 δεν είχε καλή εικόνα και τελείωσε τον όμιλο χωρίς βαθμό σε 8 αγώνες, με 3-28 τέρματα (ήταν σε όμιλο με Ισπανία, Σκωτία, Νορβηγία, Γεωργία). Πρόβλημα με τον Σωτηρίου (επιθετικός) έχει προκύψει, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο περασμένο παιχνίδι και όλα δείχνουν ότι δεν θα αγωνιστεί.

 

 

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

 

 

ΚΥΠΡΟΣ – ΣΕΡΒΙΑ (19:00): Η Σερβία έπαιξε με αρκετές αλλαγές απέναντι στη Ρωσία και δεν είχε καλή εικόνα, γνωρίζοντας την ήττα με 4-0! Βέβαια, όλα έγιναν πιο δύσκολα στο 21’, όταν με το σκορ στο 0-0 αποβλήθηκε ο Γκάγιτς. Το ημίχρονο έκλεισε στο 2-0 (21’, 32’), ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τις αλλαγές, τα πράγματα ζόρισαν περισσότερο. Πολύ αυστηρή χαρακτήρισε την αποβολή ο Στοΐκοβιτς και περιμένει απόψε να δει περισσότερα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του. Λογικά, τώρα θα δούμε από την αρχή Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στα χαφ και Μίτροβιτς στην κορυφή της επίθεσης. Την ίδια ώρα, ο Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ) και ο Γκατσίνοβιτς (ΑΕΚ), αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι.

 

 

Η εκτίμηση του αγώνα

 

 

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ