«Slam Dunk» ep.14: Αυτά είναι τα ζευγάρια τελικών σε Euroleague και NBA (vid)

«Slam Dunk» ep.14: Αυτά είναι τα ζευγάρια τελικών σε Euroleague και NBA (vid)

Το 14ο επεισόδιο του «Slam Dunk» είναι γεγονός και εδώ έχει ρίσκο. Ξεκίνημα με επιλογές με ρίσκο σε Euroleague και NBA, που φτάνουν μέχρι τα ζευγάρια Τελικού.

Το «Slam Dunk» και το 14o επεισόδιο είναι το γεγονός της ημέρας και πάει ένα βήμα παραπέρα. Ξεκινάει η κουβέντα για όσα περιμένουμε σε Euroleague και NBA και θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερους μαζί μας. Έχουμε ζευγάρια για τα Playoffs σε Ευρωλίγκα και NBA, είμαστε ένα βήμα πριν ολοκληρωθούν, αλλά δεν φοβόμαστε να εκτεθούμε και πάμε ένα βήμα παραπέρα.

Έχει δυσκολίες το εγχείρημα, δεν είναι εύκολο να επιλέξεις, αφού φέτος έχουμε συνηθίσει τις εκπλήξεις και βλέπουμε ότι συνεχίζονται και στο playin. Πάντως το 14ο επεισόδιο του Slam Dunk έχει προβλέψεις για Euroleague και ΝΒΑ, φτάνει μέχρι το τέλος της διαδρομής και βγάζει ζευγάρια Τελικών σε Final Four, αλλά και NBA. Η συζήτηση είναι στα καλύτερα της και φυσικά δεν μπορεί να λείπει η δική σας πρόβλεψη.

Ο Νίκος Ζέρβας, η Δήμητρα Ηρειώτη και η Τόνια Σπανού έχουν ετοιμάσει τα καλύτερα για εσάς, για το 14ο επεισόδιο του Slam Dunk. Η συζήτηση περιλαμβάνει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, όπως πάντα, αλλά έχουμε και πολλά και ακόμα πιο ενδιαφέροντα.

Αναλυτικά όσα έγιναν στο 14ο επεισόδιο του Slam Dunk

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ