Ο Καθρέφτης κι η Ευρώπη

Ο Καθρέφτης κι η Ευρώπη

Αγγίξαμε το απόλυτο των επιλογών στα Πασχαλιάτικα προγνωστικά στοιχήματος, 5/6 πέρασαν αφού τελικά οι Δανοί δεν είχαν κέφια

Αγγίξαμε το απόλυτο των επιλογών στα Πασχαλιάτικα προγνωστικά στοιχήματος, 5/6 πέρασαν αφού τελικά οι Δανοί δεν είχαν κέφια. Έστω κι έτσι όμως προσθέσαμε 104,66 μονάδες, αφού η τριάδα με τα αμφίσκορα βγήκε ξεκούραστα.

offer boxoffer boxoffer box
50 Δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ με Κωδικό KALLAS250

Κρου – Ντονκάστερ

Διπλοί αγώνες που διεκδικούν άνοδο στην League One, ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Κρόουλι – ΜΚ Ντονς σε τελικό στο Γουέμπλεϊ. Σε αντίθετη φόρμα στο τέλος της κανονικής διάρκειας, η μεν Κρου με μόλις 2 νίκες στα δέκα τελευταία δεχόμενη 14 γκολ, στον αντίποδα η Ντονκάστερ έτρεξε ένα φοβερό αήττητο σερί 12 αγώνων με 10 νίκες 2 ισοπαλίες και 29-8 τέρματα. Το G/G δεσπόζει στα προηγούμενα ραντεβού τους, καλοπληρωμένο Over 2,5 (2,00)

Λιλ – Λυών

Την απ’ ευθείας έξοδο κυνηγά η Λιλ, με νίκη σήμερα βάζει από κάτω την Μπρεστ περνώντας αυτή στη 3η θέση και θα είναι αποκλειστικά στα πόδια της η ευκαιρία. Η Λυών θέλει να εξαντλήσει με τη σειρά της τις πιθανότητες της 6ης θέσης που οδηγεί στο Conference, με νίκη σήμερα βρίσκεται στο -2. Σε καθρέφτη στέκονται κι οι δύο σε ότι αφορά την πρόσφατη φόρμα τους, στα έξι τελευταία γράφουν 4 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα. G/G +over 2,5 (1,95)

Προγνωστικά Στοιχήματος

winmasters logo

Winmasters

4/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

19:30 | Κρου – Ντονκάστερ: Over 2,5 (2,00)

22:00 | Λιλ – Λυών: G/G +over 2,5 (1,95)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ