Σάκος του μποξ & ρέστα επιβίωσης

Σάκος του μποξ & ρέστα επιβίωσης

Ούτε η Ανάσταση, ούτε το Πάσχα, ούτε το Άγιο Πνεύμα δεν μας σώζει από την γκίνια…

Ούτε η Ανάσταση, ούτε το Πάσχα, ούτε το Άγιο Πνεύμα δεν μας σώζει από την γκίνια… συνεχίζονται τα απίθανα στις επιλογές μας και η “αιμορραγία” του ταμείου. Για να χαθεί το 1 & Over 1.5 στη Βαρσοβία χρειάστηκε απόβολή της Λέγκια στο 6′!!! Για να χαθεί το G/G & Over 3.5 στο λονδρέζικο ντέρμπι (5-0) χρειάστηκαν 3 δοκάρια για τη Γουέστ Χαμ!

Στην Πορτογαλία δεν έβγαλαν βολική ισοπαλία για να εξασφαλιστούν χέρι-χέρι και η Αρούκα έμεινε παραδόξως χαμηλά. Τουλάχιστον πλήρωσε το G/G στην “πεδρέιρα” και το σκοράρισμα του Σον για πάει στις -86 μονάδες ο απολογισμός.

novibet logo

Novibet

4.5/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

Αταλάντα & Over 2.5 @ 1.91

eeep disclaimer

21+
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σαλερνιτάνα – Αταλάντα

Η Σαλερνιτάνα έχει παραδώσει πνεύμα εδώ και καιρό. Από το ξεκίνημα του 2024 αποτελεί τον σάκο του μποξ στην Serie A με ρεκόρ 0-3-12, δέχθηκε 2+ γκολ στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

Η Αταλάντα πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Europa League με το 1-1 στη Μασσαλία, αλλά πριν την ρεβάνς της Πέμπτης προέχει ο στόχος της 5αδας και το εισιτήριο στο επόμενο Champions League. Ο Γκασπερίνι έχει αρκετές επιλογές για να παρουσιάσει ένα φρέσκο σύνολο, επιλογή το 2 & Over 2.5 σε απόδοση 1.91.

Αντάλιασπορ – Πέντικσπορ

Αδιάφορη βαθμολογικά η Αντάλιασπορ, προερχόμενη από προβληματικές εμφανίσεις, ακόμα και στα παιχνίδια που πήρε βαθμούς. Έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν, ο κόουτς Γιαλτσίν μετράει μέρες στην Αττάλεια.

Δεν θα χαριστεί, αλλά η χαλαρή της προσέγγιση θα βοηθήσει σε μεγάλο σκορ. Η Πέντικσπορ παίζει ουσιαστικά ρέστα επιβίωσης, χρειάζεται μόνο νίκη. Θα ρισκάρει, αλλά αμυντικά είναι ιδιαιτέρως ευάλωτη, στις τρεις τελευταίες ήττες της δέχθηκε 9 γκολ. Επιλογή το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.20.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 | Σαλερνιτάνα – Αταλάντα  ➡ 2 & Over 2.5 (απόδοση 1.91)

20:00 | Αντάλιασπορ – Πέντικσπορ  ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 2.20)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ