Το ενδιαφέρον σε Βερολίνο και Volkswagen Arena

Το ενδιαφέρον σε Βερολίνο και Volkswagen Arena

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Σάββατο σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Μεγάλο το ενδιαφέρον στο γερμανικό πρωτάθλημα, με τις μάχες παραμονής να κορυφώνονται. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις από την ομάδα του Stoiximaview. 

 ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ (16:30): Η Ουνιόν Βερολίνου «κατάφερε» να μπλέξει ακόμη περισσότερο. Έχασε 3-2 εκτός από την Κολωνία, σε ματς που προηγήθηκε 0-2 με γκολ του Νόκε στο 15’ και πέναλτι του Φόλαντ στο 19’! Και κάπως έτσι, υπάρχει ένα σενάριο που μπορεί και να την υποβιβάσει, δηλαδή να χάσει απόψε και να κερδίσει η Κολωνία με αρκετά γκολ. Βέβαια, την ίδια ώρα υπάρχει και το σενάριο να γλιτώσει ακόμη και το μπαράζ, εφόσον κερδίσει απόψε και την ίδια ώρα χάσει η Μάιντς (εκτός με Βόλφσμπουργκ). Τα έχει κάνει… θάλασσα, μιας και πάνω που αύξησε τις ελπίδες παραμονής της, έχει κλείσει τη σεζόν με τραγικό τρόπο, έχοντας 2 βαθμούς σε 7 αναμετρήσεις! Επίσης, τελευταία νίκη της είναι το 2-1 επί της Βέρντερ Βρέμης, δύο μήνες πριν. Για το Ουνιόν Βερολίνου – Φράιμπουργκ δίνονται εκτός οι Μπουσκ (τερματοφύλακας), Κεντίρα (μέσος). 

 Interwetten Review 

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ (16:30):  Η Φράιμπουργκ έμεινε στο 1-1 με τη Χάιντενχαϊμ εντός έδρας, σε ένα παιχνίδι που ήταν αποχαιρετιστήριο για τον Κρίστιαν Στράιχ και όχι μόνο. Άλλωστε, έχει γίνει γνωστό ότι αποχωρεί και ο συνεργάτης τους, Πάτρικ Μπάιερ, όπως και οι παίκτες Κεϊτέλ και Ατίλα Σάλαϊ. Ακόμη κι έτσι, κρατάει στην τύχη της την ευρωπαϊκή έξοδο, μιας και χρειάζεται απλά έναν βαθμό για να μην μπλέξει σε σενάρια ισοβαθμίας (εφόσον κερδίσει η Χάιντενχαϊμ). Έχει μείνει τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-3-1) και η τελευταία της ήταν το 1-0 εκτός έδρας επί της Ντάρμσταντ πριν από έναν μήνα. Παραμένουν εκτός οι Γκίντερ (κεντρικός αμυντικός), Κίερε (μεσοεπιθετικός), Λίνχαρτ (κεντρικός αμυντικός), Ρολ (μέσος), Σμιντ (κεντρικός αμυντικός). 

 Η εκτίμηση του αγώνα 

 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΑΪΝΤΣ (16:30):  Η Βόλφσμπουργκ ολοκληρώνει μία κακή σεζόν, γλιτώνοντας έστω και τώρα προς το φινάλε. Προφανώς και ο αρχικός της στόχος δεν ήταν η παραμονή, όμως, βρέθηκε να τρέχει να σώσει μία δύσκολη κατάσταση. Άλλαξε προπονητή την κατάλληλη στιγμή, έκανε 4 νίκες (οι 3 σερί) σε 7 αγώνες και κάπως έτσι «έσβησε» το όνομά της από τη λίστα με τις ομάδες που πάλευαν για την παραμονή. Έχασε 2-0 από την Μπάγερν Μονάχου, σε ένα κακό παιχνίδι που ήδη έχει χαστεί και ενώ πιο πριν είχε νικήσει 3-0 την Ντάρμσταντ. Δίνονται εκτός οι Ενμετσά (επιθετικός), Πετσίνοβιτς (επιθετικός), Ροτζέριο (αριστερό μπακ), Σβάνμπεργκ (μέσος), Βρανκς (μέσος). 

 Blackjack κανόνες 

 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΑΪΝΤΣ (16:30):  Η Μάιντς χρειάζεται έναν βαθμό για να μείνει στην κατηγορία, ενώ της αρκεί και να μην κερδίσει η Ουνιόν Βερολίνου (εντός με Φράιμπουργκ). Στο χειρότερο δυνατό σενάριο, πάντως, θα παίξει μπαράζ παραμονής. Η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει υπέρβαση το τελευταίο δίμηνο για να σώσει την χρονιά και δείχνει να είναι κοντά στο να τα καταφέρει. Νίκησε 3-0 την Ντόρτμουντ στο περασμένο παιχνίδι, σε μία πολύ μεγάλη νίκη, από αυτές που σου αλλάζουν την χρονιά. Έτσι, παρέμεινε αήττητη για 8 αγώνες με 4-4-0! Τελευταία ήττα της είναι εκείνο το 8-1 από την Μπάγερν Μονάχου στις 9 Μαρτίου! Παραμένουν εκτός ο Λέιτς (κεντρικός αμυντικός) και ο Ονισίβο (επιθετικός). 

 Η εκτίμηση του αγώνα 

Το  StoiximaViewσας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου,  Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις καιNBA. 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ