Θα… βρέξει γκολ στο Lagator

Θα… βρέξει γκολ στο Lagator

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Στον τελικό Κυπέλλου της Σερβίας είναι στραμμένη η προσοχή του ποδοσφαιρικού κόσμου. Εκεί που Ερυθρός Αστέρας και Βοϊβοντίνα διασταυρώνουν τα ξίφη τους για το βαρύτιμο τρόπαιο. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του StoiximaView.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ (21:15): Ο Ερυθρός Αστέρας είναι σε καταπληκτική κατάσταση και μετά το πρωτάθλημα Σερβίας θέλει να σηκώσει και το 28ο Κύπελλο! Κοινώς, θέλει να κάνει το 4ο διαδοχικό νταμπλ. Στο πρωτάθλημα, έκανε επίδειξη δύναμης, έχοντας κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο εδώ και μερικές αγωνιστικές. Προ ημερών, νίκησε 4-0 τη Νάπρεντακ εκτός έδρας για την 30ή νίκη του (σε 36 αναμετρήσεις), με την Παρτιζάν να ακολουθεί στο -16. Την οποία Παρτιζάν απέκλεισε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Σερβίας με 2-0 (Φιλίποβιτς αυτογκόλ στο 28’, Ολαγίνκα στο 30’). Μάλιστα, παραμένει αήττητος μέσα στο 2024 και η τελευταία ήττα του είναι στις 20 Δεκεμβρίου 2023, το εκτός έδρας 2-1 από την Παρτιζάν! Δίνονται εκτός για το Ερυθρός Αστέρας – Βοϊβοντίνα ο Ντεγκενέκ (κεντρικός αμυντικός) και ο Λούσιτς (εξτρέμ).

Stoiximan: Ότι πρέπει να γνωρίζεις – Δες όλες τις προσφορές*.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ (21:15): Η Βοϊβοντίνα έχει κατακτήσει δύο φορές το Κύπελλο Σερβίας, το 2020 και το 2014, κερδίζοντας 6-4 την Παρτιζάν στα πέναλτι και 2-0 την Γιαγκοντίνα, αντίστοιχα. Προφανώς και είναι το αουτσάιντερ στον τελικό και θέλει να το παλέψει και να βάλει δύσκολα στο μεγάλο φαβορί. Στο πρωτάθλημα είναι στην 5άδα και, μία αγωνιστική πριν το φινάλε, έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έρχεται από το 0-0 εκτός έδρας με την Ραντνίτσι Κραγκούγεβατς, σε ένα σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι, ενώ είχε προηγηθεί το 5-0 επί της Νάπρεντακ. Επίσης, στο Κύπελλο Σερβίας, για να φτάσει ως εδώ, απέκλεισε κατά σειρά (όλες εκτός έδρας!) τη Νόβι Σαντ (2-0), τη Μλάντοστ Νόβι Σαντ (3-0), την Τσουκαρίτσκι (4-3 στα πέναλτι) και τη Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς (1-0). Δίνονται εκτός ο Μάλμπασιτς (εξτρέμ) και ο Μπολινγκί (επιθετικός).

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (Ερυθρός Αστέρας – Βοϊβοντίνα)

ΚΑΤΑΝΤΖΑΡΟ – ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ (21:30): Αδιανόητα πράγματα από την Καταντζάρο. Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά μπόρεσε να ρίξει στο καναβάτσο την Μπρέσια. Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων βρήκαν το χρυσό γκολ οι γηπεδούχοι, οδηγώντας το ματς στην παράταση. Εκεί που καθάρισαν οι Μπρινιόλα και Ιεμέλο. Πέταγε «φωτιές» μεσοεπιθετικά η Καταντζάρο και δίκαια τσέκαρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά των playoffs του ιταλικού πρωταθλήματος. Το άξιζε και με το παραπάνω και τώρα καλείται να κάνει άλλο ένα αποφασιστικό βήμα προς την άνοδο. Εύκολα παραβιάζεται η εστία της ομάδας του Βιτσέντζο Βιβαρίνι και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα στα playoffs. Με τις γνωστές απουσίες και στο εντός έδρας ματς με την Κρεμονέζε η Καταντζάρο. Δε θα αγωνιστούν οι Αμπροσίνο, Λούκα και Γκιόν.

Μάθε πως παίζεται το πόκερ εδώ.

ΚΑΤΑΝΤΖΑΡΟ – ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ (21:30): Το πάλεψε στην regular season του ιταλικού πρωταθλήματος, αλλά δεν κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα. Με… όπλο την άμυνα έφτασε εδώ που έφτασε η Κρεμονέζε και εκεί ακριβώς «ποντάρει» για να κάνει δικό της το εισιτήριο ανόδου στα μεγάλα σαλόνια της χώρας. Στην 4η θέση της κατάταξης ολοκλήρωσε την πορεία της η Κρεμονέζε, έχοντας μαζέψει 60 πόντους σε 38 αγωνιστικές. Κάτι παραπάνω από εξαιρετική η τελευταία της παράσταση στην κανονική διάρκεια. Στο 3-0 σταμάτησε το κοντέρ κόντρα στην Τσιταντέλα για την ομάδα του Τζιοβάνι Στρόπα. Τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια των φιλοξενούμενων έληξαν over. Παραμένουν στα πιτς για την Κρεμονέζε οι Γκιαν, Ραβανέλι και Σαρ.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (Καταντζάρο – Κρεμονέζε)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ