Με Κοπεγχάγη και Ισλανδία…

Με Κοπεγχάγη και Ισλανδία…

Δείτε τι ξεχώρισε από τα προγνωστικα ποδοσφαιρο ο Ηρακλής Αντύπας για την Τρίτη (21/05)!

Δείτε τι ξεχώρισε από τα προγνωστικα ποδοσφαιρο ο Ηρακλής Αντύπας για την Τρίτη (21/05)!

Καλημέρα φίλοι μου. Μπορεί να άργησα να γράψω στήλη, αλλά το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Επιστροφή στα ταμεία με συνολική απόδοση 5,9 και με τρομερή ανατροπή. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, θέλαμε η Μίντιλαντ να μην χάσει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νόρτζελαντ. Και το ματς ξεκίνησε τραγικά, αφού οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0!
Η Μίντιλαντ αντέδρασε και μείωσε στο ημίχρονο 3-2 για να ισοφαρίσει τελικά σε 3-3 και να έχει και δοκάρι στο τέλος για να πάρει και τη νίκη!

bet365 bonus
Bet365
4.8/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

Άαρχους – Κοπεγχάγη στην bet365

eeep disclaimer
21+
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Τα άλλα δύο σημεία, πέρασαν. Και η Βερόνα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σαλερνιτάνα και η Γκενκ κέρδισε με 1-0 την Αντβέρπ.

Σήμερα δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά κάτι θα βρούμε για να ασχοληθούμε…

Άαρχους – Κοπεγχάγη προγνωστικά

Τα πράγματα είναι απλά. Η Κοπεγχάγη ψάχνει ένα θαύμα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή με ένα ματς λιγότερο. Το θέμα είναι, ότι στο πρώτο βαθμολογικό σκαλοπάτι είναι η Μπρόντμπι και η Μίντιλαντ. Οπότε είναι κομματάκι δύσκολα, την τελευταία αγωνιστική να γκελάρουν και οι δύο…

Η Κοπεγχάγη για να έχει ελπίδες, πρέπει να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Άαρχους και θα την στηρίξουμε. Για να ομορφύνει το «διπλό» θα βάλω στην bet365 και το over 2,5 και θα αγοράσω το συνδυαστικό στοίχημα σε απόδοση 2,15.

Μπρεϊντάμπλικ – Στιάρναρ προγνωστικά

Καιρό είχε η στήλη να ασχοληθεί η στήλη με τη… μαγευτική Ισλανδία. Και θα το κάνει με το over 3,5 στο Μπρεϊντάμπλικ – Στριάρναρ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 2η θέση και με νίκη θα μειώσουν την διαφορά από την κορυφή στο… τρίποντο.  Το θέμα είναι, ότι τα έξι τελευταία ματς της Μπρεϊντάμπλικ ήρθαν over 2,5 και τα τέσσερα over 3,5!

Ως εκ τούτου, το να σημειωθούν τουλάχιστον τέσσερα γκολ στο σημερινό ματς, δεν το λες και απίθανό και το συναντάμε στο 2,18…

ΗΚ Κοπαβογκούρ – Βαλούρ προγνωστικά

Ίδια διαδρομή θα ακολουθήσω και στο συγκεκριμένο ματς και συγκεκριμένα θα ποντάρω στο over 3,5 σε απόδοση 1,91. Η Βαλούρ προέρχεται από τρία σερί ματς στα οποία σημειώθηκαν τουλάχιστον τέσσερα γκολ και μάλιστα σκόραραν και οι δύο ομάδες.

bet365 bonus
Bet365
4.8/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

ΗΚ Κοπαβογκούρ – Βαλούρ στην bet365

eeep disclaimer
21+
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Οι γηπεδούχοι μετρούν επίσης τρία σερί goal/goal τα οποία συνοδεύτηκαν με over 2,5 και τα δύο ήταν και over 3,5…

Προγνωστικά Στοιχήματος

bet365 bonus
Bet365
4.8/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

20:00  Άαρχους – Κοπεγχάγη: 2 & Over 2,5 (2,15)

22:15  Μπρεϊντάμπλικ – Στιάρναρ: Over 3,5 (2,18)

22:15 ΗΚ Κοπαβογκούρ – Βαλούρ: over 2,5  (1,91)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ