Ορεκτικό με Σουηδία…

Ορεκτικό με Σουηδία…

Τα προγνωστικά του στοιχήματος με τον Ηρακλή Αντύπα.

Καλημέρα φίλοι μου. Μετά το απόλυτο στα προχθεσινά προγνωστικά, ήρθε η… κατηφόρα στα χθεσινά. Συγκεκριμένα, δεν πέρασε κάποια από τις τρεις επιλογές.

Η Κοπεγχάγη απογοήτευσε και έμεινε εκτός πρωταθλήματος, μετά την ήττα από την Άαρχους, ενώ στην Ισλανδία και τα δύο παιχνίδια χάθηκαν στο γκολ. Έμειναν στο 2-1 και εμείς θέλαμε over 3,5…

Αυτά έχει το στοίχημα, ωστόσο ο μήνας σε γενικές γραμμές μας πηγαίνει καλά και πάμε στα σημερινά ματς, στα οποία ξεχωρίζει ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ.

Πριν από την μεγάλη αναμέτρηση της Λεβερκούζεν με την Αταλάντα, θα ασχοληθούμε και με δύο παιχνίδια από την Σουηδία.

Πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος.

Έστερ – Λαντσκρόνα Προγνωστικά

Και οι δύο ομάδες έχουν δείξει καλό πρόσωπο και στοχεύουν στην άνοδο. Η Έστερ βρίσκεται στο τρίτο βαθμολογικό σκαλοπάτι και η Λαντσκρόνα στο πρώτο.

Οι φιλοξενούμενοι, παραμένουν αήττητοι, μετά την διεξαγωγή των οκτώ πρώτων αγωνιστικών, με απολογισμό πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες!

Οι γηπεδούχοι τρέχουν ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα και φυσικά το σημερινό ματς… μυρίζει ισοπαλία. Επειδή δεν παίζω ποτέ «Χ» θα αγοράσω το goal/goal σε απόδοση 1,70 στην bet365.

Έργκριτε – Τρέλεμποργκ Προγνωστικά

Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν να επιδείξουν κάτι το ιδιαίτερο και αν συνεχίσουν έτσι, τότε οι στόχοι τους θα περιοριστούν στην παραμονή.

Οδηγός για μας, στο μεταξύ τους ματς, θα είναι τα αποτελέσματα της Έργκριτε. Μετρά πέντε goal/goal στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της και τα τέσσερα συνοδεύτηκαν και με over 2,5.

Το συνδυαστικό αυτό στοίχημα θα είναι η σημερινή μας επιλογή, το οποίο το συναντάμε και σε συμπαθητική απόδοση (2,00).

Αταλάντα – Λεβερκούζεν Προγνωστικά

Τεράστιο ματς το Αταλάντα – Λεβερκούζεν, ανάμεσα σε δύο ομάδες που αποδίδουν όμορφο ποδόσφαιρο. Η Λεβερκούζεν προσπαθεί να γράψει ιστορία, αφού μπορεί στο τέλος της σεζόν να κάνει το τρεμπλ, χωρίς να χάσει παιχνίδι!

Ήδη έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σήμερα διεκδικεί το Γιουρόπα Λιγκ και αν σηκώσει τη κούπα, θα πάει να κερδίσει και τον τελικό του Κυπέλλου!

Η Λεβερκούζεν είναι το φαβορί, αλλά ουδείς μπορεί να υποτιμήσει την Αταλάντα. Μιλάμε για ομάδα που σκοράρει με σχετική ευκολία, που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και βρίσκεται συνεχώς σε ανοδική πορεία. Το μόνο αρνητικό της αποτέλεσμα, το τελευταίο διάστημα, ήταν η ήττα στον τελικό του Κυπέλλου από τη Γιουβέντους.

Η Αταλάντα θα παλέψει και εκτιμώ ότι το goal/goal (απόδοση 1,78) έχει πολλές πιθανότητες εμφάνισης).

20:00 Έστερ – Λαντσκρόνα: G/G (1,70)

20:00 Έργκριτε – Τρέλεμποργκ: G/G & Over 2,5 (2,00)

22:00 Αταλάντα – Λεβερκούζεν: G/G (1,78)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ