ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ Live Streaming

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ Live Streaming

Το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού επιστρέφει. Το Euro 2024 είναι και πάλι εδώ, με την Γερμανία να αντιμετωπίζει στην Allianz Arena την Σκωτία (22:00).

Ενα μεγάλο «πρέπει» αναβοσβήνει σαν φωτεινός πίνακας πάνω από το στρατόπεδο της εθνικής Γερμανίας. Τα «Πάντσερ» φιλοξενούν στη χώρα τους το Euro 2024 και καλούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Για χρόνια παλεύει η Γερμανία, αλλά αδυνατεί να φτάσει στη διάκριση. Τελευταία φορά που σκαρφάλωσε στο Εβερεστ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ήταν το μακρινό 1996.

Εκτοτε, μονάχα το 2008, έφτασε ως και την πηγή. Βρέθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, γνωρίζοντας την ήττα από την -αχτύπητη τότε- Ισπανία. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν θέλει να ξορκίσει Θεούς και δαίμονες και έχει το υλικό για να το καταφέρει. Παίκτες όπως οι Βιρτς, Χάβερτς και Σανέ αναμένεται να βρεθούν στην πρώτη γραμμή για την εθνική Γερμανίας.

«Η Σκωτία δεν είναι μια ομάδα γεμάτη με αστέρια, αλλά αυτό την κάνει επικίνδυνη, γιατί είναι πολύ ευέλικτοι παίκτες που δίνουν τα πάντα, με κλασική σκωτσέζικη νοοτροπία. Όταν κοιτάζω στα μάτια των παικτών μου, βλέπω πολλή πίστη και πολλή αυτοπεποίθηση, αυτό που θέλω… Έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας, θέλουμε να νικήσουμε. Μπορούμε να νικήσουμε την πίεση, αλλά και τη Σκωτία. Θα έχουμε μεγαλύτερη πίεση πάνω μας από ότι η Σκωτία κι αυτό θα θέλουν να το εκμεταλλευτούν. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να αποφύγουμε τις σέντρες στην περιοχή μας», τόνισε ο Νάγκελσμαν για την πρεμιέρα με την Σκωτία.

Με φιλοδοξίες ετοιμάζεται να «κατέβει» στην αρένα του Euro 2024 η Σκωτία. Μπορεί να μην είναι γεμάτη από αστέρια, ωστόσο είναι ικανή για τη ζημιά κόντρα στη Γερμανία. Ως δεύτερη τσέκαρε το εισιτήριο για το μεγάλο ραντεβού, ενώ θα επιδιώξει να προκριθεί για πρώτη φορά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Τρεις ισάριθμους αποκλεισμούς στη φάση των ομίλων μετράνε οι Σκωτσέζοι, που θέλουν να βάλουν τέλος στην… κατάρα. «Το τεράστιο παιχνίδι της πρεμιέρας είναι ένα παράπλευρο σόου. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να δείξουμε στη διοργανώτρια ομάδα ότι είμαστε μια καλή ομάδα», δήλωσε ο Στιβ Κλαρκ για τη μάχη με την Γερμανία. 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ