ΑΥΣΤΡΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming

ΑΥΣΤΡΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming

ΑΥΣΤΡΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming

ΑΥΣΤΡΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming: Αυστρία και Γαλλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην «Dusseldorf Arena» (22:00) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου του Euro 2024.

ΑΥΣΤΡΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming: Είναι μια ομάδα την οποία αν την υποτιμήσεις τότε σίγουρα θα το «πληρώσεις». Η Αυστρία φτάνει σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για ακόμη μια φορά δείχνοντας πως αποτελεί μια από τις πιο σταθερές ομάδες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Με οδηγό την εξαιρετική πορεία που κατέγραψε στην προηγούμενη διοργάνωση, η Αυστρία θα επιδιώξει για ακόμη μια φορά να ανατρέψει τα προγνωστικά, φτάνοντας σε ακόμη μια υπέρβαση. Στον όμιλο βρίσκεται μαζί με Γαλλία, Ολλανδία και Πολωνία έχοντας κάπως έτσι να ανέβει ένα… βουνό. «Αν είμαστε πλήρεις, τότε είμαστε μια ομάδα που είναι πολύ δύσκολο να νικηθεί. Μπορούμε να ανταγωνιστούμε οποιονδήποτε σε υψηλό επίπεδο. Το είδαμε στα περσινά φιλικά με Γερμανία και Ιταλία, αλλά και στα προκριματικά του EURO με τη Σουηδία. Ακόμα και κόντρα στο Βέλγιο παραλίγο να γυρίσουμε το αποτέλεσμα υπέρ μας στο δεύτερο παιχνίδι. Δεν πάμε στο EURO μόνο για να συμμετάσχουμε. Θέλουμε να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Γνωρίζουμε ότι η αποστολή μας δεν είναι καθόλου εύκολη. Από την άλλη, έχουμε πίστη στον εαυτό μας και πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο», τόνισε ο Ραλφ Ράνγκνικ.

ΑΥΣΤΡΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming: Τελευταία φορά που η Γαλλία ανέβηκε στο Έβερεστ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ήταν το μακρινό 2000. 24 χρόνια μετά οι τρικολόρ δείχνουν έτοιμοι να φτάσουν ξανά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και να γράψουν ιστορία. Είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα μεγάλα φαβορί του τουρνουά και μια από τις πιο fun watch ομάδες. Το ρόστερ της είναι… τρομακτικό με τον Κιλιάν Εμπαπέ να είναι φυσικά αυτός που τραβά όλα τα βλέμματα πάνω του. Η προηγούμενη διοργάνωση για την ίδια ήταν μια παταγώδης αποτυχία, καθώς το ταξίδι της ολοκληρώθηκε άδοξα στην φάση των «16». Για να φτάσει στα γήπεδα της Γερμανίας χρειάστηκε να ξεπεράσει τα εμπόδια της Ολλανδίας, της Ελλάδας, αλλά και της Ιρλανδίας. «Είναι η πρώτη μου διοργάνωση ως αρχηγός και είναι σημαντικό για μένα, είναι πάντα σημαντικό για τη χώρα και θέλουμε να είναι όλοι περήφανοι για εμάς. Είναι μια ακόμα ευκαιρία να γράψουμε ιστορία για τη χώρα μου. Μπορούμε να βάλουμε οποιονδήποτε παίκτη και ακόμα να είμαστε δυνατοί. Ο μεγαλύτερος εχθρός της Γαλλίας είναι η Γαλλία. Αυτή είναι η αλήθεια γιατί μερικές φορές μπορούμε να παρασυρθούμε. Μπορούμε να γίνουμε υπερβολικά αλαζόνες και να μη σεβαστούμε τον αντίπαλο», τόνισε ο Κιλιάν Εμπαπέ.
ΑΥΣΤΡΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ