Προγνωστικά για το Καιζερσλάουτερν – Χόφενχαϊμ

Προγνωστικά για το Καιζερσλάουτερν – Χόφενχαϊμ

Διαβάστε τις προβλέψεις για το ματς του 1ου γύρου του Κυπέλλου Γερμανίας μεταξύ Καιζερσλάουτερν και Χόφενχαϊμ.

Ο κατήφορος της Καϊζερσλάουτερν συνεχίστηκε την προηγούμενη σεζόν. Ουραγός στην Τσβάιτε Λίγκα και η 3η κατηγορία την κάλεσε για να δώσει το παρών. Λογικό να υπάρχουν πολλές ανακατατάξεις και το ρόστερ διαμορφώθηκε κατάλληλα, για τις ανάγκες της κατηγορίας. Μία από τα ίδια βέβαια έως τώρα στο νέο περιβάλλον των «κόκκινων διαβόλων». Μία νίκη σε 4 παιχνίδια, δύο σερί ήττες, με τελευταία το 0-2 στην έδρα της Χάλεσερ. Αν και παρέταξε τρία νέα πρόσωπα ο Μίχαελ Φρόντσεκ, η εικόνα δεν ήταν η ιδανικότερη. Μόνο ο γκολκίβερ Σίβερς ξεχώρισε, αλλιώς το σκορ θα είχε πάρει υψηλές διαστάσεις. Κακή παράδοση με τη Χόφενχαϊμ, άνευ νίκης σε 8 παιχνίδια και μάλιστα δέχεται και αρκετά γκολ, ειδικά στο γήπεδό της. Θετικό γενικότερα πως το ματς είναι στο περίφημο «Μπέτσενμπεργκ», άρα θα έχει τουλάχιστον έξτρα-έσοδα.

Μόνιμα εκτός πλάνων είναι ο Εσμέλ (μ), νεότερο πρόβλημα ο επίσης μέσος Μπέργκμαν. Επανέρχονται οι Αϊνό (εξτρέμ) και Τσουκ (α), που έχασαν το προηγούμενο παιχνίδι.

Σούπερ έκπληξη η Χόφενχαϊμ. Μεγάλο καμ-μπακ στον 2ο γύρο και 3η θέση εν τέλει. Καπάρωσε για πρώτη φορά στην ιστορία της το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μεγάλη επιτυχία πως παραμένει ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στο τιμόνι, αν και είναι η τελευταία χρονιά του (πάει στη Λειψία). Αποχώρησαν οι αρχισκόρερ Ουτ και Γκναμπρΐ, ήρθαν οι Νούχου, Γκρίφο, Μπρένετ, Μπελφοντίλ, Μπίτενκουρτ. Προετοιμασία έκανε σε Βαυαρία και Αυστρία. Στα κυριότερα φιλικά: ΚΡΠ 3-0, Κιέβο 5-0, Έιμπαρ 1-3. Διατηρεί πολύ καλή παράδοση με τη Λάουτερν. Θα έχει και κόσμο στο πλευρό της. Χωρίς κανένα επίσημο ματς στα πόδια της.

Πάμπολλα τα προβλήματα. Τραυματίστηκαν μεσοβδόμαδα και χάνουν μεγάλο χρονικό διάστημα της αρχής της σεζόν οι μέσοι Ντεμιρμπάι και Αμιρΐ. Επίσης νοκ-άουτ είναι οι: Κράμαριτς (ε), Ρουπ (μ), Γκάιγκερ (α-μ), Μπίτενκουρτ (εξτρέμ), Γκρίλιτς (μ), Χίμπνερ (α) και Νόρντφαϊτ (α-μ). Τιμωρημένος επίσης είναι ο νεοφερμένος Άνταμς, καθώς χρωστάει ποινή στο συγκεκριμένο θεσμό.

Πηγή: foxbet.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ