Προγνωστικά για το Τορίνο – Ρόμα

Προγνωστικά για το Τορίνο – Ρόμα

Διαβάστε τις προβλέψεις για το ματς της 1ης αγωνιστικής της Serie A μεταξύ Τορίνο και Ρόμα.

Δεν είναι καθόλου εύκολου να εδρεύεις στην ίδια πόλη με την Γιουβέντους και να είσαι μόνιμα στην σκιά της αλλά έχει μάθει να ζει με αυτό και προφανώς έχει διαφορετικούς στόχους με την συμπολίτισσα. Ο Βάλτερ Ματσάρι φάνηκε να διορθώνει κάπως την κατάσταση από τον Ιανουάριο και μετά, οπότε και ανέλαβε, ζήτησε και πέτυχε την παραμονή σημαντικών παικτών για τους οποίους η διοίκηση αναγκάστηκε να αγοράσει τις ρήτρες στα συμβόλαιά τους και ενισχύθηκε επιλεκτικά. Ξεκίνησε με το δεξί την σεζόν αφού επικράτησε 4-0 εντός έδρας της Κοζέντσα και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Κυπέλλου. Σημαντικές προσθήκες της τελευταίας στιγμής με τους δανεισμούς των Ιταλών επιθετικών Σοριάνο από Βιγιαρεάλ και Ζάζα από Βαλένθια καθώς επίσης και του Ιβοριανού αμυντικού Τζιτζί από την Ναντ. Παράλληλα πούλησε τον ενίοτε βασικό πέρυσι Γκανέζο αμυντικό Άκουα στην Έμπολι.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λόγω καρτών ο βασικός πέρυσι Αργεντινός αμυντικός Ανσάλντι και λόγω τραυματισμού ο αναπληρωματικός πέρυσι Βραζιλιάνος αμυντικός Λιάνκο. Ο Ιταλός τεχνικός δεν αλλάζει το 3-5-2 και από τα νέα αποκτήματα λογικά θα δούμε στην ενδεκάδα τον Γάλλο μέσο Μεϊτέ και τον Ιταλό αμυντικό Ίτσο. Θα είναι πολύ σημαντικό για την «γκρανάτα» αν ο επιθετικός Μπελότι επαναλάβει ή πλησιάσει τα προπέρσινα στάνταρ, οπότε και πέτυχε 26 γκολ στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Πιθανή ενδεκάδα: (3-5-2) Σιρίγου – Ίτσο, Ν΄Κουλού, Μορέτι – Ντε Σιλβέστρι, Μπασέγι, Μεϊτέ, Ρινκόν, Μπερένγκερ – Ιάγκο Φαλκέ, Μπελότι

Πριν την σέντρα του πρωταθλήματος φαντάζει ως η μοναδική ομάδα που μπορεί να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Γιουβέντους αλλά αυτό μένει να φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα έχει φιλοδοξίες και στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά την περσινή συμμετοχή στα ημιτελικά και βέβαια με τον Ντι Φραντσέσκο για δεύτερη σερί σεζόν στον πάγκο υπάρχει αισιοδοξία ότι οι τζιαλορόσι θα βελτιώσουν τις περσινές αδυναμίες τους. Σε αυτό βέβαια βοηθά και η διοίκηση του συλλόγου που προχώρησε σε ενίσχυση του ρόστερ με το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα να είναι ο Γάλλος μέσος Ν΄Ζόνζι από την Σεβίγια. Ο Ιταλός τεχνικός είναι ενθουσιασμένος με το ρόστερ που έχει στα χέρια του, όπως φάνηκε και από τις χθεσινές δηλώσεις, αλλά τόνισε ότι η αλήθεια θα πρέπει να αποτυπωθεί στον αγωνιστικό χώρο και χαρακτήρισε την Τορίνο ως πιθανή ευχάριστη έκπληξη λόγω ενίσχυσης αλλά και προπονητή.

Αγωνιστικά Νέα: Δώδεκα μεταγραφές ολοκλήρωσε έως τώρα η διοίκηση του συλλόγου της Ρώμης αλλά στο αρχικό σχήμα απόψε αναμένονται μόλις δύο εξ αυτών. Ο λόγος για τον Σουηδό τερματοφύλακα Όλσεν και τον Αργεντινό εξτρέμ Παστόρε. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο συνήθως βασικός πέρυσι Αργεντινός εξτρέμ Περότι ενώ ο νεοαποκτηθείς Γάλλος μέσος Ν΄Ζόνζι υπολείπεται σε θέματα φυσικής κατάστασης και φυσικά προσαρμογής.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3) Όλσεν – Φλορέντσι, Φάζιο, Μανωλάς, Κολάροβ – Στρόουτμαν, Ντε Ρόσι, Παστόρε – Ουντέρ, Τζέκο, Ελ Σααραουί

Εκτίμηση

Η Τορίνο ενισχύθηκε τρομερά στην επιθετική γραμμή αλλά αυτό θα φανεί τις επόμενες αγωνιστικές διότι απόψε θα πορευθεί με τους «παλιούς». Ενισχυμένη και η Ρόμα που καλείται να μπει δυναμικά στο πρωτάθλημα αλλά στην συγκεκριμένη έδρα έχει δύσκολη αποστολή. Δεν πρόκειται να μείνει στο μηδέν καμία από τις δύο.

Πηγή: foxbet.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ