Ποντάρισμα στον Κιλιάν

Ποντάρισμα στον Κιλιάν

Στο στοιχηματικό μας στόχαστρο θα είναι ο Μπαπέ για σήμερα, ο οποίος πληρώνει 2,90 για να βρει δίχτυα στο παιχνίδι με τη Γερμανία για το Nations League.

Γεια σας φίλοι! Δεν είναι να εμπιστεύεται κανείς τις γυναίκες, γνωστό αυτό, έτσι και η εθνική Φιλανδίας μας απογοήτευσε χάνοντας εύκολα από την Αυστρία. Γενικά θέλω να προσθέσω πως τα bet των 5 μονάδων είναι τα λεγόμενα fun-bet, έμπνευση εν ολίγοις, για να γεμίζουν οι μέρες με στοίχημα όταν δεν υπάρχει κάτι εξαιρετικά καλό.

Σήμερα φυσικά υπάρχει κάτι με το οποίο μπορούμε να ασχοληθούμε σοβαρά και να ποντάρουμε κάτι παραπάνω. Ξεκινάει λοιπόν το Nations League, με τη Γερμανία να υποδέχεται τη Γαλλία στο Μόναχο. Κατάμεστο το γήπεδο, με τους εκλεκτούς του Λόεβ να θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Πάει ένας χρόνος από τότε που ξεκίνησε ο κατήφορος για την εθνική ομάδα της Γερμανίας. Το κακό Μουντιάλ έφερε αρκετές αλλαγές, μία από αυτές είναι ότι θα δούμε μια ομάδα χωρίς Οζίλ, κάτι που φυσικά τα τελευταία 12 χρόνια είναι περίεργο.

Προσωπικά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να αντιστραφεί η εικόνα της Γερμανίας, με μόλις μία συνάντηση των παικτών μετά την αποτυχία στη Ρωσία. Θυμίζω πως η Γερμανία δέχεται οκτώ σερί παιχνίδια γκολ ανεξαρτήτου διοργάνωσης, ενώ σε αυτά τα οκτώ παιχνίδια δέχτηκα μέσο όρο 9,31 σουτ. Φυσικά όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν, αν λάβουμε σοβαρά τα όσα είπε ο Λόεβ περί αλλαγής συστήματος της ομάδας, σε κάτι πιο αμυντικό. Αν γίνει καλώς και έγινε, όμως δεν είναι στη φύση των Γερμανών αυτό. Πιστεύω θα ανοιχθούν και θα πέσουν στην παγίδα των Γάλλων.

Για τους Γάλλους δεν χρειάζεται να πω πολλά. Συστήνονται εδώ και τέσσερα χρόνια συνεχώς, πρώτα με το Γιούρο, έπειτα με το Μουντιάλ. Πολύ καλή ομάδα, γυμνασμένη και με σωστή διαχείριση των παικτών της. Στο στοιχηματικό μου στόχαστρο θα είναι ο Μμπαπέ για σήμερα, ο οποίος πληρώνει 2,90 για να βρει δίχτυα. Θεωρώντας πως θα κάνει 9 ευκαιρίες τουλάχιστον η Γαλλία, συν το ότι στις 3 θεωρώ ότι θα αναμιχθεί ο Κίλιαν, το 2,90 είναι αρκετά καλό.

Προσοχή στο Μάττερσμπουργκ – Χαλάντας, φιλικό παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων με τρομερές σχέσεις, έστω και από διαφορετικές χώρες. Παίρνει περίεργο ποντάρισμα το 2/1.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ