Ευκαιρία για την Σκωτία

Ευκαιρία για την Σκωτία

Στο στόχαστρο μπαίνει η πρώτη αναμέτρηση της Σκωτίας στο Nations League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Αλβανία.

Μέτριο ήταν το Σαββατοκύριακο, με την Εδιμβούργο Σίτι να μας επιβεβαιώνει (έστω και δύσκολα), όχι όμως και οι Πάρτικ Θιστλ (έχασε με ανατροπή από την Ιστ Φάιφ), Ουκρανία – Σλοβακία (έμειναν στο 1-0 και δεν επιβεβαιώθηκε το γκολ/γκολ). Πάμε με χαλαρή διάθεση μέχρι να ξεκινήσουν εκ νέου τα πρωταθλήματα.

Στο στόχαστρο μπαίνει η πρώτη αναμέτρηση της Σκωτίας στο Nations League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Αλβανία. Η ομάδα του ΜακΛις έκανε ακόμα μία κακή εμφάνιση σε φιλικό επίπεδο, με αντίπαλο το Βέλγιο αυτή τη φορά, από το οποίο έχασε με 4-0 εντός έδρας εύκολα, με την άμυνά της να εμφανίζει ουκ ολίγα κενά. Βέβαια απέναντί της είχε την τρίτη καλύτερη ομάδα στον κόσμο, οπότε τα πράγματα επρόκειτο να είναι δύσκολα όπως και να είχε το πράγμα. Πλέον η κατάσταση είναι διαφορετική για την ομάδα της Σκωτίας, η οποία θέλει την πρώτη θέση για να βρεθεί στο φάιναλ φορ της 3ης λίγκας του Nations League για να μπορεί να έχει ελπίδες πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία ματς στα οποία έχασε κιόλας, αλλά έχει αντιμετωπίσει πολύ καλύτερες ομάδες από εκείνη. Στην περίπτωση όπου έπαιξε με την Ουγγαρία όμως, που είναι πιο κοντά στα δεδομένα της Αλβανίας, επικράτησε!

Πάμε και στην εθνική Αλβανίας, η οποία επικράτησε με 1-0 του Ισραήλ εντός, όμως το ματς θα μπορούσε να έχει ολοκληρωθεί και στην ισοπαλία. Προηγουμένως είχε ηττηθεί με 4-1 από την Ουκρανία, με 3-0 εντός έδρας από το Κόσοβο και με 1-0, ξανά εντός έδρας, από τη Νορβηγία. Γενικά βγάζει πολλά προβλήματα στην άμυνα η ομάδα του Πανούτσι, πάμε με τον άσσο του 1.85.

Πηγή Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ