Winmasters.gr: Πρωταγωνιστεί στις live αγορές και στο UEFA Nations League! (pics)

Winmasters.gr: Πρωταγωνιστεί στις live αγορές και στο UEFA Nations League! (pics)

To10.gr παρακολούθησε και αυτή την εβδομάδα το live παιχνίδι 5 νόμιμων εταιρειών διαδικτυακού στοιχήματος. Και το συμπέρασμα που προκύπτει από τα στοιχεία είναι το εξής: Η winmasters.gr έχει ήδη κερδίσει επάξια το εισιτήριο για το Euro 2020!

Το ποδόσφαιρο είναι η απόλυτη αθλητική ψυχαγωγία και ένα παιχνίδι που ανεβάζει την αδρεναλίνη. Για αρκετούς έμμεση συμμετοχή είναι το στοίχημα ως ένας είδος ψυχαγωγίας. Πάντοτε, όμως, με σωστή προσέγγιση και ασφάλεια. Οσο πιο πολλές οι επιλογές, όσο καλύτερη η απόδοση, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες για σωστές και εύστοχες αποφάσεις. To10.gr, με σκοπό να δώσει μια σαφή εικόνα στους αναγνώστες του, έχει επιλέξει να εμβαθύνει στις εταιρείες διαδικτυακού στοιχηματισμού, παρουσιάζοντας στοιχεία που δεν θα βρείτε αλλού.

Το ρεπορτάζ της δημοσιογραφικής μας ομάδας για τις στοιχηματικές εταιρείες, λοιπόν συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα! Με αφορμή, λοιπόν, την έναρξη του UEFA Nations League και την πρεμιέρα της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Εσθονία το Σάββατο το βράδυ, παρακολουθήσαμε το live παιχνίδι 5 νόμιμων εταιρειών διαδικτυακού στοιχήματος. Και το συμπέρασμα που προκύπτει από τα στοιχεία που συλλέξαμε και σας παραθέτουμε σήμερα, είναι το εξής: Η winmasters.gr έχει ήδη κερδίσει επάξια το εισιτήριο για το Euro 2020! Και εξηγούμαστε:

Η winmasters με την έναρξη της αναμέτρησης στο Ταλίν δείχνει αμέσως τις προθέσεις της,  παρέχοντας τη δυνατότητα στα εγγεγραμμένα μέλη της να βρουν κάτι παραπάνω από 60 live στοιχηματικές επιλογές για την εξέλιξη του ματς, σε ισοπαλία με την bwin και αφήνοντας πίσω τις υπόλοιπες εταιρείες (sportingbet, betshop, interwetten- βλ. διάγραμμα 1)!

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ)

Στο 14΄ο Κώστας Φορτούνης ανοίγει το σκορ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και η πλατφόρμα της winmasters παίρνει φωτιά, προκαλώντας ένα ισχυρό.. limit up στις live αγορές (βλ. διάγραμμα 2) με 90 επιλογές για τα γεγονότα που πρόκειται να συμβούν με το σκορ στο 0-1 και νικώντας κατά κράτος τον ανταγωνισμό που εκείνη την χρονική στιγμή δεν έχει ξεπεράσει τον αριθμό 60 στα διαθέσιμα στοιχήματα.

Η πρωτοκαθεδρία της winmasters στο live παιχνίδι επιβεβαιώνεται και προς το τέλος του α’ ημιχρόνου, όπου διαθέτει σχεδόν διπλάσιες επιλογές σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρίες, ξεπερνώντας το φράγμα των 80 αγορών (βλ. διάγραμμα 1)!

Το πρώτος μέρος του Εσθονία-Ελλάδα ολοκληρώνεται με το δοκάρι της Ελλάδας, έπειτα από φάουλ του Κώστα Φορτούνη και η αγωνία παραμένει στο κατακόρυφο! Το σερί της πρωτιάς στο πλήθος των αγορών διακόπτεται από τη sportingbet στην έναρξη του β’ ημιχρόνου καθώς προσέφερε τον ίδιο αριθμό αγορών με τη Winmasters (βλ. διάγραμμα1). Και πάλι, όμως, η Winmasters   κόβει πρώτη το νήμα στο 76ο λεπτό (διάγραμμα 2), εδραιώνοντας την κυριαρχία της στο live της πρώτης αναμέτρησης της «γαλανόλευκης» για το νέο θεσμό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Σε λίγες ώρες η Ελλάδα θα αναμετρηθεί με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη με στόχο το 2/2 για να κλειδώσει την 1η θέση που θα την οδηγήσει στον προβιβασμό στη β’ κατηγορία και την πρόκριση στα palyoffs τον Μάρτιο του 2020!

Στην winmasters.gr πάντως παίζουν την μεγαλύτερη μπάλα στις live αγορές και στο Νations League και μπορούν δικαιωματικά να σκέφτονται από τώρα το… Euro!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ