Η φωνή της λογικής

Η φωνή της λογικής

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη από το Nations League.

Kαλημέρα σας. Οι «Βίκινγκς» περιποιήθηκαν δεόντως τους «Δράκους» την Κυριακή, η Δανία νίκησε 2-0 την Ουαλία του Γκίγκς, είχαμε σημειώσει ότι «η λογική υπαγορεύει το 2-3 γκολ του 2.00, ακόμα και το Under 2.5» και φυσικά ήρθαν και τα δύο όμως εμείς προτιμήσαμε να ρισκάρουμε στο Over 2.5 του 2.35. Πιο απλά, διαβάσαμε τι θα γίνει, το βρήκαμε, αλλά …προτιμήσαμε να ρισκάρουμε σε ένα ..χαρακίρι της στήλης. Να σημειώσουμε εδώ ότι πέρα από την εκάστοτε πρόταση ο σκοπός της στήλης είναι σας οδηγήσει στο ταμείο, βοηθώντας τη δική σας σκέψη και επιλογή. Κάλλιστα κάποιος μπορούσε να προτιμήσει τη λογική του 2-3 γκολ και του Under αφού οι αποδόσεις δεν ήταν κακές και το διάβασμα εκεί οδηγούσε. Δεν αποτελεί δικαιολογία για την λάθος επιλογή της Κυριακής (οριακά χάθηκε, είχε αξία, σημειώσαμε ότι ήταν ρίσκο), απλά σπάνια δίνουμε δύο σημεία τονίζουμε ότι είναι πολύ πιθανό να έρθουν και …προτείνουμε κάτι άλλο.

Σήμερα θα ακολουθήσουμε τη φωνή της λογικής στο Nations League ξεκινώντας από τον αγώνα Ισλανδία-Βέλγιο. Κακή πρεμιέρα για τους Ισλανδούς, ήττα με 6-0 από την Ελβετία, δύσκολα θα αποφύγουν νέα ήττα από το Βέλγιο, θα παλέψουν να αποφύγουν νέα συντριβή και δεν αποκλείεται να τα καταφέρουν. Το Over 2.5 δείχνει πολύ πιθανό, όσο και να κλειστούν οι γηπεδούχοι, μακάρι και να βοηθήσουν στο σκορ, το 1.75 είναι μια απόδοση με την οποία μπορούμε να συμβιβαστούμε.

Την ίδια ώρα το Λουξεμβούργο παίζει στο Σαν Μαρίνο κι είναι φυσικά το αδιαφιλονίκητο φαβορί, εντυπωσίασε με το 4-0 επί της Μολδαβίας, μπορεί να επαναλάβει ένα παρόμοιο σκορ με το Σαν Μαρίνο που γνώρισε τη συντριβή με 4-0 από τη Λευκορωσία. Το Over 2.5 είναι πολύ μικρό το Σαν Μαρίνο θα προβάλλει αντίσταση, δεν είναι θηρίο το Λουξεμβούργο, κάθε άλλο. Πειρασμός το Over 3.5 του 2.40, θα προτιμήσουμε όμως το 2-3 γκολ του 2.05 εκτιμώντας ότι το ματς δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται για το Λουξεμβούργο.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ