7 πρωταθλήματα, 5 δυάδες

7 πρωταθλήματα, 5 δυάδες

Οι προτάσεις του Γιάννη Τσιακίρη από τα μεγάλα πρωταθλήματα.

Καλημέρα και καλό Σάββατο σε όλη την παρέα. Κακή η χτεσινή ημέρα με αρκετά λάθη στην ανάγνωση των περισσοτέρων παιχνιδιών, που εν τέλει μας κόστισαν. Ωστόσο και στην κακή ημέρα και πάλι είχαμε ταμείο και αυτό με παρηγορεί. Νέα μέρα όμως η σημερινή όπου καλούμε να αντιδράσω, θέτοντας ως μοναδικό στόχο την επιστροφή μου στα νικηφόρα και κερδοφόρα σερί. Γεμάτο το κουπόνι με πολλές επιλογές για όλα τα γούστα. Δεν κρατήθηκα και αποφάσισα να κάνω «παιχνίδι» με 5 πολλά υποσχόμενες δυάδες.

Ξεκινάω με τη Σούπερ Λιγκ και το παιχνίδι του Απόλλωνα κόντρα στον ΠΑΣ. Με μηδέν βαθμούς αμφότεροι μετά από 2 αγωνιστικές και με νέο τεχνικό οι γηπεδούχοι που όμως σε καμία περίπτωση δεν βγάζουν «υγεία» μέσα στο γήπεδο και δίκαια είναι από τα φαβορί για υποβιβασμό. Από την άλλη οι Γιαννιώτες προέρχονται από ήττες, αλλά κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ενώ σήμερα δίνουν το 3ο σερί εκτός έδρας τους ματς. Θεωρώ πως ο Πετράκης θα παρατάξει μία ομάδα αρκετά διαβασμένη και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα. Χ2 στο 1.53. Πάω Σκωτία εκεί όπου η πρωτοπόρος και αήττητη έως τώρα Χαρτς δοκιμάζεται στην έδρα της Μάδεργουελ. Μπορεί οι γηπεδούχοι να προέρχονται από την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο η Χαρτς έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία έως τώρα τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά και θεωρώ πως το παιχνίδι δεν θα ξεφύγει από το Χ2 (1.44).

Μένω στο Νησί και στα παιχνίδια της Τότεναμ με την Λίβερπουλ και σε αυτό την Μπόρνμουθ κόντρα στην Λέστερ. Οι «πετεινοί» υπέστησαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική, κόντρα στην Γουότφορντ και ενώ προηγήθηκαν πρώτοι. Μετρούν 4 Over σε ισάριθμες αγωνιστικές και αυτό από μόνο του λέει αρκετά. Από την άλλη έχουμε την Λίβερπουλ που μετράει 4 νίκες τις 4 πρώτες αγωνιστικές, που παίρνει αποτελέσματα, δίχως όμως να πείθει αρκετά, έχοντας ωστόσο δεχτεί μόλις 1 γκολ. Δύσκολα σήμερα να καταφέρει να κρατήσει το μηδέν πίσω, με αποτέλεσμα το G/G&O2.5 στο 1.88 να μου αρέσει πολύ. Το G/G σκέτο στο 1.65 κρατάω στο ματς των 17.00, ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Λέστερ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη τους φετινή ήττα και αυτή από την Τσέλσι με 2-0, σκορ που διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Σήμερα καλούνται να αντιδράσουν και επιθετικά τουλάχιστον είναι ικανοί να βρουν ένα γκολ. Γκολ που πετυχαίνει εύκολα και η Λέστερ, αφού σκοράρει στις 3 από 4 αγωνιστικές, ενώ σήμερα θα έχει στο πλευρό της και τον φορ Βάρντι που εξέτισε την ποινή του. Η Λέστερ οφείλει να ψάξει την νίκη μετά την ήττα με 2-1 από τη Λίβερπουλ την προηγούμενη αγωνιστική.

Συνεχίζω με Ισπανία και 3 παιχνίδια. Λίγα πράγματα για το Ατλέτικο – Έιμπαρ, με τους γηπεδούχους να καλούνται να αντιδράσουν μετά την κάκιστη εμφάνισή τους και την ήττα τους κόντρα στην Θέλτα. Ο αντίπαλό τους σε καμία περίπτωση δεν τρομάζει, παρόλο που προέρχεται από την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα. Δεν θέλω να το ζορίσω όμως καθόλου και το 1.38 του άσου μου φαίνεται τίμιο. Τον άσο στο 1.76 κρατάω και στο ματς της Βαλένθια με αντίπαλο την Μπέτις. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να επικράτησαν στο ντέρμπι μίσους της Σεβίλλης με 1-0, για να συμβεί αυτό όμως χρειάστηκε ο αντίπαλό τους να μείνει με δέκα. Από την άλλη οι «Νυχτερίδες» συμπλήρωσαν 3 αγωνιστικές δίχως τρίποντο και βάσει του ρόστερ τους αλλά και της εμφάνισης που πραγματοποίησαν κόντρα στην Λεβάντε η πρώτη τους νίκη δεν θα αργήσει για πολύ ακόμα. Λίγο χαμηλότερα ο άσος από όσο θα τον ήθελα, αλλά θα μπει στις επιλογές μου. Πάω Segunda και στο παιχνίδι της Τενερίφης με τη Ρέους. Από αποκλεισμό στο κύπελλο οι γηπεδούχοι, από πρόκριση οι φιλοξενούμενοι, που όμως παραμένουν αρκετά αδύναμοι, με μόλις 14 επαγγελματίες παίχτες στο ρόστερ τους και αυτό φάνηκε κόντρα στην Αλμπαθέτε την προηγούμενη αγωνιστική όταν ηττήθηκαν εύκολα με 1-2 εντός έδρας. Από την άλλη οι «Νησιώτες» αδικούνται από τους μόλις 3 βαθμούς που μετρούν έως τώρα, αφού διαθέτουν ένα ολοκληρωμένο σύνολο και σήμερα οφείλουν να αντιδράσουν. Δε θα είναι εύκολο το ματς, αλλά ο άσος (1.65) έχει δίκαια τον πρώτο λόγο.

Με Γαλλία θα συνεχίσω και το ντέρμπι στην Τουλούζ, ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη Μονακό. Μετά την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με 3 διαδοχικές νίκες που τους έφεραν στην 3η θέση. Όλες ωστόσο με ομάδες κατώτερες του σημερινού τους αντιπάλου. Η Μονακό χρειαζόταν τη διακοπή για να μαζέψει τα «κομμάτια» της μετά την εντός έδρας ήττα που υπέστη από τη Μαρσέιγ και μάλιστα με ανατροπή στο τέλος, που ήταν και η 2η συνεχόμενη. Παρά τις όποιες απουσίες σήμερα θεωρώ πως οι φιλοξενούμενοι δεν χάσουν και το Χ2 στο 1.40 μου αρκεί. Προτελευταία στάση το Βέλγιο και το σημαντικό ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα σε Γκενκ και Άντερλεχτ. Δεκαέξι γκολ σε 6 αγωνιστικές οι γηπεδούχοι, δεκαπέντε οι φιλοξενούμενοι με μόλις έναν βαθμό να τους χωρίζει. Το αήττητο θα επιδιώξει να διατηρήσει η Γκενκ ώστε να συνεχίσει να φλερτάρει με την κορυφή, εκεί όπου θέλει να επιστρέψει η Άντερλεχτ και καλείται από τέτοιες έδρες να φύγει με βαθμούς. Αμυντικά, αμφότερες πριν την διακοπή προβλημάτισαν και θεωρώ το G/G&O2.5 στο 1.80 αρκετά ικανοποιητικό. Τέλος πάω Τουρκία και στο ματς της Ανκαραγκουτσού κόντρα στην Ακίσασπορ. Σε ουδέτερο γήπεδο ο αγώνας, με τους φιλοξενούμενους ακόμα να μην έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης και οφείλουν να αντιδράσουν, κόντρα στους νεοφώτιστους, οι οποίοι όμως παρουσιάζονται σοβαροί, σκοράροντας σε όλα τους τα ματς έως τώρα. Αμυντικά κανένας από τους 2 δεν πείθει και το κίνητρο για τη νίκη με οδηγεί στο αμφίσκορο σε απόδοση 1.72!

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ