Έξι συν ένα

Έξι συν ένα

Οι προτάσεις του Νίκου Μποζιονέλου από το σημερινό κουπόνι.

Τούτο το Σάββατο είναι που λες… καλό χειμώνα, ποδοσφαιρικά. Παίχτηκαν από 2-3 αγωνιστικές στις λίγκες, πήρες μια γεύση, έγινε και το πρώτο break για τις εθνικές και μεσοβδόμαδα ξεκινούν Champions και Europa League.

Χωρίς ανάσα, με φουλ πρόγραμμα.

Reminder: Μακροχρόνια στοιχήματα 2018-19
⇒ Εδώ το πρώτο μέρος
⇒ Εδώ το δεύτερο μέρος

Από Super League, μόνο Αρη θα έπαιζα από όλο το πρόγραμμα, τη Δευτέρα με τον Λεβαδειακό, διεξάγεται κανονικά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά όχι στο 1.65, μόνο αν ανέβει λίγο… Υπό σκέψη αύριο η ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό, όχι και 3άρι ο άσος, είπαμε… Στα δε σημερινά, την ΑΕΚ τη φοβάμαι ακόμη και για «σπάσιμο» ενώ ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο «Γεντί Κουλέ» ενάντια στον ΟΦΗ, μια δύσκολη έδρα για κάθε αντίπαλο. Οι Κρητικοί έχουν καλή ομάδα, έχουν ενθουσιασμό, παραδόξως το αμφίτερμα πληρώνει αρκετά ψηλά (2.52!).

Στο… Νησί, το Τότεναμ – Λίβερπουλ είναι της ατάκας «ματς για να δεις, όχι να ποντάρεις». Μακάρι να το πάρουμε πάντως ωστόσο οι «σπερς» είναι εξαιρετική ομάδα… Κάποια στιγμή θα έρθει και η «γκέλα» για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.
Κατά τα λοιπά, η Αρσεναλ στο Νιούκαστλ είναι για κόντρα και όχι για bet υπέρ της, και βάσει φόρμας και βάσει τιμών, δεν έχει βρει ρυθμό ούτε παίζει με ομοιογένεια ακόμη το σύνολο του Ουνάι Εμερι. Εννοείται πως η Γιουνάιτεντ κάλλιστα μπορεί να νικήσει τη Γουότφορντ αλλά δεν είναι για να παιχτεί στο 1.97, βάση της φόρμας τους. Κι απέμειναν το Μπόρνμουθ – Λέστερ, όπου θαρρώ ότι θα βρουν γκολ αμφότερες, και η Χάντερσφιλντ στο υψηλότατο 3.35 (άρα το dnb της είναι στο 2.31) με μια Πάλας που χωρίς Ζαχά και με τον άμπαλο Μπέντεκε μπροστά, δυσκολεύεται πολύ στο γκολ. Η Χάντερσφιλντ έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα έως τώρα, αν δεν αγχωθεί μπορεί και να το πάρει…

Στη δε Ισπανία, το πρόγραμμα είναι γενικά περίεργο ενώ κλασικά οι μεγάλες ομάδες πληρώνουν ψίχουλα. Ωστόσο τόσο σήμερα η Ατλέτικο, υποδεχόμενη την επικίνδυνη Εΐμπαρ, όσο και αύριο η Ρεάλ στο Μπιλμπάο, είναι επίφοβες, ακόμη ακόμη και η Μπάρτσα παίζει σε γήπεδο (Σοσιεδάδ) που τα τελευταία χρόνια πιο συχνά ηττάται, παρά νικά. Αν αξίζει κάτι από την αγωνιστική, είναι η Βαλένθια αλλά όχι και 1.70 (έπεσε ήδη από το 1.80) για να κάνει πρώτη νίκη στη σεζόν (με την Μπέτις). Μόνο η Βιγιαρεάλ, αύριο εκτός με τη Λεγανές, μου κάνει… κλικ, αδικείται μέχρι στιγμής από τα αποτελέσματα που έχει φέρει και πληρώνει καλά: 2.55 για νίκη, 1.76 σε draw no bet.

Επίφοβα είναι τα φαβορί και στη Γερμανία, η Μπάγερν πληρώνει ψίχουλα με τη Λεβερκούζεν και δεν είμαι βέβαιος ότι θα την υποτάξει, παρά τα όσα έχουν δείξει έως τώρα οι Βαυαροί. Η Λειψία είναι επίσης χαμηλά υποδεχόμενη το Αννόβερο και στο Μάιντζ – Αουγκσμπουργκ θα υπάρξουν περισσότερες διακοπές ελέω φάουλ αντί για κανονική ροή αγώνα. Και η τρελο-Χόφενχαϊμ δεν είναι για τόσο χαμηλά στο Ντίσελντορφ κόντρα σε μια παθιασμένη στο ξεκίνημα Φορτούνα. Η Βόλφσμπουργκ έχει εντυπωσιάσει και υποδέχεται μια Χέρτα που έχει πολύ ρέντα έως τώρα, θα το απέφευγα αν δεν έβλεπα το over 2,5 στο ωραιότατο 2.15 (έπεσε ήδη από το 2.30) όπως αξίζει και το αμφίτερμα στο Γκλάντμπαχ – Σάλκε, δύο ομάδες που παίζουν με την μπάλα κάτω, αλλά είναι στο 1.67.

Η Νάπολι, στο πιο ενδιαφέρον ματς σήμερα στην Ιταλία, πληρώνει χαμηλά με τη Φιορεντίνα και ίσα ίσα η αξία είναι προς τα… δεξιά, οι «παρτενοπέι» έχουν δεχθεί 6 γκολ σε τρία ματς. Ρισκαδόρικο η κόντρα βέβαια αφού το διπλό ανέβηκε στο 6.40 και το X2 στο 2.67, πιθανό το overάκι στο 1.70 όμως, απλή αναφορά. Βλέπω εκπληξούλα, αλλά δεν το πόνταρα. Από τα κυριακάτικα, η Μίλαν είναι χαμηλό φαβορί του 1.80 με την Κάλιαρι. Λίγο σοβαρή να είναι αλλά θα το ξαναδούμε και αύριο.

Πεντάδα αγώνων απόψε στη Γαλλία, η Λιόν από το 1.74 έπεσε πια στο αστείο 1.57 στη Νορμανδία με την Καέν έχοντας ήδη χάσει δύο από τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της. Ούτε η Λιλ σε τιμή φαβοριτισμού με την Αμιάν (κι αυτή έπεσε, στο 2.30), ούτε η Ντιζόν υποδεχόμενη την Ανζέ αν και θα της λείψει ο ηγέτης Μανγκανί. Το δε Τουλούζ – Μονακό δεν «διαβάζεται» κι απέμεινε το ματς της Μονπελιέ με Στρασβούργο, με την αξία προς τα… αριστερά, σε draw no bet (στο 3.28 από το 4.55 του «απλού» διπλού) ή σε διπλή ευκαιρία. Στα υπ’ όψιν. Πιο καλό δείχνει το γαλλικό πρόγραμμα της Κυριακής, με την ενισχυμένη Ναντ να είναι σωστό φαβορί υποδεχόμενη τη Ρεμς (2.00), θα το δούμε και αύριο…

Στην Ολλανδία σπάνια βρίσκεις στοιχηματικές ευκαιρίες, ούτε σε αυτή την αγωνιστική φαίνονται να υπάρχουν, ακόμη και στο (αυριανό) Αλκμααρ – Φέγενορντ οι αποδόσεις είναι σωστά χωρισμένες. Ισως η Μπρέντα, επίσης αύριο, στο 2.17 με τη Φορτούνα. Στο Βέλγιο, αντίθετα, στο βαλονικό μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Σταντάρ και Σαρλερουά στη Λιέγη, η φόρμα είναι καθαρά με το μέρος των γηπεδούχων του Μισέλ Πρεντόμ που πληρώνουν όμως μόνο 1.57. Για κόντρα ίσως αξίζει η Μπέβερεν, που δεν έχει νίκη ακόμη και υποδέχεται την πολύ αποτελεσματική έως τώρα Εουπεν… Φυσικά, είναι υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Γκενκ, που θα στερηθεί τον ηγέτη της Μαλινόφσκι υποδεχόμενη μια Αντερλεχτ που πληρώνει 4άρι για να νικήσει σε μια έδρα που το έκανε στις τέσσερις από τις τελευταίες έξι επισκέψεις της. Δεν είναι μεγάλο;

Από Ρωσία, η Ρούμπιν είναι χαμηλά με τη Γενισέι που ξέρει να παίζει άμυνα, η Κρίλια είναι περισσότερο ποιοτική από την Αρσεναλ Τούλα και κάκιστα είναι στο 3,5άρι το διπλό και η ΤΣΣΚΑ πληρώνει 1.97 για διπλό στην Ούφα, δεν παραβλέπεται όμως ότι είναι φέτος μια νεανική ομάδα και παίζει ενάντια σε μια που μετρά τέσσερις σερί ήττες. Στην άκρη.

Στην Τουρκία, η Ανκαραγκουτσού δεν έχει ακόμη νίκη στην Αγκυρα και η Ακισάρ δεν έχει νίκη στη σεζόν, έχοντας να σκέφτεται και την Κράσνονταρ την Πέμπτη, αμφίτερμα η πρώτη σκέψη (1.70) σε ένα πρόγραμμα σήμερα στη γείτονα που δεν ενδείκνυται για πολλά… Η Μπεσίκτας είναι στο 1.36 με τη Μαλάτιασπορ, το Γκιοζτέπε – Καϊσερίσπορ είναι καθαρή τριπλή και όχι για άσο στο 2.15.

Μια εξάδα σημερινά κι ένα αυριανό, νωρίς, έβγαλε η μελέτη. Άφησα έξω τα ρισκαδόρικα, τύπου Στρασβούργο και Φιορεντίνας (sic), άφησα έξω και άλλα μεγάλα όπως η Λιλ, η Φορτούνα Ντίσελντορφ και η Κράσνονταρ…
Τι έμειναν; Το αμφίτερμα στο «Γεντί Κουλέ», στην Αγκυρα και στο Μπόρνμουθ, το draw no bet της Χάντερσφιλντ, η διπλή ευκαιρία της Αντερλεχτ, το overάκι στο Βόλφσμπουργκ και η Βιγιαρεάλ αύριο με κάλυψη σε draw no bet. Δεν άφησα κανένα έξω, πονταρίστηκαν όλα ως μονά. Τα λέμε και στο γκρουπ, αν βγει κάνα live betting…

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ