Από την Τρίπολη στην Αγία Πετρούπολη!

Από την Τρίπολη στην Αγία Πετρούπολη!

Οι προτάσεις του Νίκου Καπίρη από το σημερινό κουπόνι στο τένις.

Θέλω να πω γι’ ακόμη μια φορά με σκοπό να βοηθήσω να γίνει κατανοητό σε όσο το δυνατόν περισσότερους αναγνώστες/παίκτες του στοιχήματος, πως στο τένις δεν έχουν καμία αξία αποδόσεις 1,30, 1,40 ή 1,45 σε νίκη παίκτη. Στο ποδόσφαιρο είναι διαφορετικά. Π.χ. το 1,48 του Αστέρα στην Τρίπολη με τον Απόλλωνα χτες ήταν ξεκάθαρο πως θα έσπαγε πάρα πολύ δύσκολα κι έτσι αρκετός κόσμος πληρώθηκε με αυτό. Η κακή μέρα ενός παίκτη στη μπαλίτσα μπορεί να μην επηρεάσει την ομάδα του. Στο τένις μια κακή μέρα για έναν παίκτη, ένας τραυματισμός ή μια απλή αδιαθεσία τον καταδικάζει.

Αυτός είναι ο λόγος που ποτέ δεν θα ποντάρω σε τέτοια απόδοση για νίκη παίκτη, που θεωρείται φαβορί. Το Σάββατο, ο Νισικόρι του 1,15 έχασε από τον Μπάσινγκερ, Νο 166 του κόσμου που σπάνια εμφανίζεται έστω σε κυρίως ταμπλό. Για πρώτη φορά θα παίξει τελικό σε επίπεδο ΑΤΡ στα 31 του ο Γερμανός, με τον πολύ ποιοτικό Ζιλ Σιμόν και το μόνο που μπορεί να ανησυχήσει τον Γάλλο είναι το δυνατό σερβίς του αντιπάλου του.

Από τον τελικό της Μετς σε αυτόν της Αγίας Πετρούπολης. Το 1,45 του Βαβρίνκα ήταν λάθος των μπουκ και τονίστηκε στη χτεσινή στήλη. Ο Κλίζαν (φωτό) πέρασε στα 3 σετ και τώρα θα αντιμετωπίσει τον Τίεμ. Σε εξαιρετική κατάσταση και οι δύο. Το 1,35 στον Αυστριακό όμως από που προκύπτει; Έχει τρεις ήττες σε τέσσερα με τον Κλίζαν! Η πιο πρόσφατη την 1η Αυγούστου με 6/1, 1/6, 7/5. Ο Τίεμ αδίκησε τον εαυτό του με την ασταθή του απόδοση όλο το καλοκαίρι, πλέον είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά το 1,35 δεν λέει τίποτα απέναντι σε έναν πραγματικό μαχητή.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ