Στα πόδια της Λοκομοτίβ ο τίτλος

Στα πόδια της Λοκομοτίβ ο τίτλος

Οι προτάσεις του Δημήτρη Σιώρη από Ιαπωνία και Ουζμπεκιστάν.

Χαιρετώ!

Η Γκουοάν αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων χάνοντας από την ουραγό Γκουιζού και παράλληλα μένοντας εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Λιγοστές είναι οι επιλογές από τα γήπεδα της Ασίας στο σημερινό κουπόνι.

Η Λοκομοτίβ ανέτρεψε πλέον την κατάσταση στο Ουζμπεκιστάν και ορίζει η ίδια τη μοίρα της. Υποδέχεται την Μπουνγιοντκόρ και στα τέλη Ιουλίου είχε επικρατήσει 3-1 και με είχε δικαιώσει. Τώρα στα πλέι οφ αναμένω να συμβεί κάτι ανάλογο. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι, ωστόσο η καρδιά της πρωταθλήτριας μιλάει στα τελευταία ματς και θα τη στηρίξω.

Λογικά θα δούμε πολλά γκολ στην Ν.Κορέα ανάμεσα σε Τζεονάμ και Ουλσάν. Η γηπεδούχος είναι αναγκασμένη να παίξει επιθετικά και συνηθίζει να κάνει ροντέο όλα τα παιχνίδια της. Η φιλοξενούμενη είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος και βρίσκει με ευκολία δίχτυα σε κάθε ματς. Θα αποφύγω το διπλό, αφού δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ανασταλτικά.

Χαλαρά και σήμερα, αφού δεν υπάρχει λόγος για μεγάλα ανοίγματα. Το πρόγραμμα σε Σαουδική Αραβία και ΗΑΕ δείχνει ιδανικό για να ανακάμψει η στήλη. Καλή τύχη στις επιλογές σας.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ