Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Ποιος ήταν ο κρυφός νικητής του ντέρμπι της Κυριακής;

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Ποιος ήταν ο κρυφός νικητής του ντέρμπι της Κυριακής;

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Ολυμπιακό. Την ώρα όμως που διεξαγόταν το μεγάλο ντέρμπι κορυφής στο Φαληρικό Στάδιο, υπήρχε παράλληλα και μια άλλη μάχη στο διαδίκτυο!

Μπορεί η χώρα  να βρισκόταν στο… μάτι του κυκλώνα «Ζορμπά» ολόκληρο το Σαββατοκύριακο, την Κυριακή το βράδυ όμως στο Φάληρο φύσηξε… Βαρδάρης! Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς στάθηκε πιο τυχερός και με αυτογκόλ του Βούκοβιτς κατάφερε να αποδράσει από το «Γ. Καραϊσκάκης», σκαρφαλώνοντας στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super Leagie! Όλα αυτά, όμως, είναι γνωστά!

Εκείνο που δεν είναι γνωστό είναι ότι την ώρα που διεξαγόταν το μεγάλο ντέρμπι κορυφής στο Φαληρικό Στάδιο, υπήρχε παράλληλα και μια άλλη μάχη στο διαδίκτυο!

Η δημοσιογραφική ομάδα του 10.gr παρακολούθησε ξανά, με αφορμή το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, το live παιχνίδι 6 νόμιμων  εταιρειών διαδικτυακού στοιχήματος (bwin, sportingbet, winmasters, interwetten, novibet, betshop) και για ακόμα μια Κυριακή τον πρώτο λόγο είχε ξανά η winmasters.gr!

Το ματς ήταν από την αρχή σκληρό και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους στο Φάληρο είχαμε μια αμφίρροπη αναμέτρηση με το σκορ στο 0-0! Η winmasters, πάντως, ξεκινάει με γκολ από τα… αποδυτήρια, προσφέροντας στην έναρξη του παιχνιδιού 94 αγορές, πολλαπλάσιες σε σχέση με τον ανταγωνισμό, καθώς, όπως φαίνεται και στα παρακάτω διαγράμματα, η δεύτερη εταιρεία σε πλήθος live στοιχηματικών επιλογών novibet διέθετε εκείνη την ώρα 72 στοιχήματα. Η κυριαρχία της winmasters αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι μέχρι και το 40’ δίνει σχεδόν τριπλάσιες επιλογές σε σχέση με έναν ισχυρό παίκτη όπως η interwetten!

Μόλις ξεκινάει το δεύτερο μέρος, ο Βούκοβιτς βάζει αυτογκόλ στο 49’, χαρίζοντας το πλεονέκτημα στον «Δικέφαλο του Βορρά»! Κάτι τέτοιο δεν συνέβη όμως στη μάχη του διαδικτυακού στοιχήματος, καθώς η winmasters από το 50’ εδραιώνει απλά την κυριαρχία της, προσφέροντας πάνω από 60 αγορές, την ώρα που οι δεύτερες εκείνη την στιγμή bwin και sportingbet δεν έχουν περάσει καν τη βάση (42 αγορές αμφότερες)!

Στο 75’ η winmasters αναδεικνύεται και τυπικά νικήτρια στο live match, αφήνοντας πίσω τους υπόλοιπους να παλεύουν για τη δεύτερη θέση (winmasters 55 αγορές, bwin 38 αγορές, sportingbet 38 αγορές, novibet 37, betshop 18 αγορές, interwetten 14 αγορές).

Η winmasters, λοιπόν, πήρε με χαρακτηριστική άνεση ακόμα ένα μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς την κορυφή!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ