Kόντρα στα προγνωστικά λόγω… Παρασκευής

Kόντρα στα προγνωστικά λόγω… Παρασκευής

Ο Μάνος Κασσωτάκης, καταπιάνεται για τη σημερινή στοιχηματική ημέρα με την αναμέτρηση Μπράιτον – Γουέστ Χαμ.

Kαλησπέρα σας. Οι Ρέιντζερς νίκησαν 3-1 τη Ραπίντ χθες, στο 84’ το 2-1, στο 94’ το 3-1 που μας χάλασε το 2-3 γκολ του 2.02 στο 90’ ο Απόλλων Λεμεσού έκανε το 2-2 με τη Μαρσέιγ, στερώντας μας το 2-3 γκολ του 2.05, δεν ήταν βραδιά για 2-3 γκολ η χθεσινή κόβοντας ένα καλό σερί.

Το 2-3 γκολ του 2.00 δεν είναι άσχημο στο Μπράιτον-Γουέστ Χαμ πάντως, απόψε τα «σφυριά» είναι δίκαιο φαβορί, σε εξαιρετική φόρμα, αλλά θα πάμε κόντρα στα προγνωστικά εξηγώντας φυσικά το γιατί. Η Γουέστ Χαμ έχει επισκεφτεί στη μεγάλη κατηγορία τρεις φορές την έδρα των «γλάρων» έχει χάσει και τις τρεις, τελευταίο της διπλό πριν 7 χρόνια τότε όμως έπαιζαν κι οι δύο στην Τσάμπιονσιπ.

Πέρυσι η Μπράιτον νίκησε εντός κι εκτός τη Γουέστ Χαμ, η εκτός έδρας νίκη ήταν με 3-0 μια …Παρασκευή. Εντάξει η μέρα δεν είναι ο …απόλυτος οδηγός φυσικά, η Γουέστ Χαμ είναι άλλη ομάδα με τον Πελεγκρίνι, έχει πάντως ένα χαρακτηριστικό στο ..dna της, με το που δείχνει ότι ανακάμπτει γκελάρει κι η πρόσφατη παράδοση παίζει ρόλο, ο Κρις Χιούτον είναι ακόμα στον πάγκο των γηπεδούχων. Πάμε κόντρα στα προγνωστικά λοιπόν, παίρνοντας όμως και την ασφάλεια του 1 DNB στο 1.88, αφού είναι ξεκάθαρο φαβορί οι Λονδρέζοι.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ