Ντέρμπι τίτλου στη Super League και μια «δυάδα» στο 3.60!

Ντέρμπι τίτλου στη Super League και μια «δυάδα» στο 3.60!

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Allwyn Arena και αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, για τα playoffs της Super League, ξεχωρίζουν από το σημερινό (19/4) κουπόνι. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (18:00): Η ΑΕΚ έφτασε μια… ανάσα από μια επική ανατροπή, επικρατώντας με 3-1 εντός έδρας της Ράγιο Βαγιεκάνο. Παρόλα αυτά, το σκορ αυτό δεν ήταν αρκετό για την Ένωση ώστε να «τουμπάρει» το 3-0 του πρώτου αγώνα στην Ισπανία και να προκριθεί στην ημιτελική φάση του Europa Conference League. Τα γκολ των Ζίνι και Μάριν είχαν δώσει φτερά στον δικέφαλο, ισοφαρίζοντας το συνολικό σκορ της αναμέτρησης, όμως το γκολ που «πλήγωσε» το σύνολο του Μάρκο Νίκολιτς σημείωσε ο Παλαθόν με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Πλέον, η ΑΕΚ αφήνει πίσω της την Ευρώπη και στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα και το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Super League. Το διακύβευμα είναι τεράστια. Με νίκη, οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τη διαφορά από τους Θεσσαλονικείς στο +8. Ο στόχος είναι να κάνει η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτ ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Είναι από τις ερωτήσεις που κάνεις κάθε μέρα, αν είσαι παίκτης του στοιχήματος. Τι παίζουμε σήμερα; Διαβάστε περισσότερα για τα καλύτερα ματς της ημέρας, στο stoiximaview.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (18:00): Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ μπήκε με το… αριστερό στη διαδικασία των playoffs, καθώς άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου μετά το 0-0 στην Τούμπα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε την ελαφρά υπεροχή, δεν κατάφερε να τη μετουσιώσει σε γκολ, μένοντας έτσι από νωρίς στο -5 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Ήταν ένα γενικότερα δύσκολο δεκαπενθήμερο για όλο τον οργανισμό, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχασε τον πατέρα του και θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Μιρτσέα Λουτσέσκου. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Ζίφκοβιτς, Μεϊτέ και Κεντζιόρα ακολούθησαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Το γεγονός αυτό σκορπά αισιοδοξία, καθώς ενδέχεται να συμπεριληφθούν στην αποστολή για λίγα λεπτά συμμετοχής την Κυριακή, ενώ αναμένεται να είναι στο 100% για τον τελικό του Κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΑΕΚ – ΠΑΟΚ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:00): Ο Παναθηναϊκός μπήκε στη διαδικασία των playoffs ξέροντας πως έχει μηδαμινές πιθανότητες για τον φετινό τίτλο της Super League. Παρόλα αυτά, αυτό δεν σημαίνει πως θα αποτελέσει τον «σάκο του μποξ». Άλλωστε, κάτι τέτοιο δεν το επιτρέπει η ιστορία και η φανέλα της συγκεκριμένης ομάδας. Κάπως έτσι, το «τριφύλλι» έκανε ήδη την πρώτη ζημιά, καταφέρνοντας να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Σε ένα παιχνίδι, μάλιστα, στο οποίο οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να έχουν βρει και τον δρόμο προς τα δίχτυα, έχοντας δύο-τρεις πολύ καλές στιγμές. Ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε τον Κοντούρη στην αποστολή, με τον νεαρό άσο να επιστρέφει στη δράση. Ωστόσο, εκτός αποστολής έμεινε ο Ζαρουρί, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και δεν μπόρεσε να προπονηθεί. Ενόψει του ντέρμπι των αιωνίων απέναντι στον Ολυμπιακό, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ράφα Μπενίτεθ, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όταν αναλύσαμε τον Ολυμπιακό, είδαμε πως έχει ταχύτητα και ικανότητα, παίζει άμεσα και είναι πολύ ανταγωνιστικός στις δεύτερες μπάλες. Αν όμως σκέφτεσαι πάρα πολύ τους άλλους, δεν συγκεντρώνεσαι στα δικά σου πράγματα. Δουλεύουμε προσπαθώντας να προετοιμάσουμε το μέλλον, αλλά ταυτόχρονα και το παρόν, το επόμενο παιχνίδι».

Τα Προγνωστικά Goal/Goal «μπήκαν» στην στοιχηματική ζωή μας πριν αρκετά χρόνια και έκτοτε έχουν γίνει και αυτά αγαπημένη επιλογή. Δείτε περισσότερα για το σημερινό προγνωστικό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:00): Ο Ολυμπιακός συνέχισε τις μη ικανοποιητικές εμφανίσεις, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των playoffs της Super League. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Κοϊτά μόλις στο 5ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος λάθος του Ντάνι Γκαρθία. Αν και οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν και σκόραραν με τον Γιαζίτζι στις καθυστερήσεις (90+5′), το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Με αυτό το αποτέλεσμα, οι Πειραιώτες βρίσκονται πλέον στο -5 από την κορυφή, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Βάσκος τεχνικός προχώρησε σε συγκεκριμένες επιλογές για το σχήμα της ομάδας: Επιστροφές: Ο Ορτέγκα επιστρέφει στο αρχικό σχήμα. Απουσίες: Εκτός έμειναν οι Μπρούνο και Κλέιτον, γεγονός που δείχνει πρόθεση για χρήση ενός κλασικού σέντερ φορ. Τερματοφύλακες: Εκτός έμεινε ο Μπότης, με τον Κουράκλη να συμπληρώνει την τριάδα πίσω από τους Πασχαλάκη και Τζολάκη. Ενόψει του επικείμενου ντέρμπι των αιωνίων με τον Παναθηναϊκό, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έστειλε μήνυμα ανασύνταξης: «Γνωρίζουμε όλοι ποια είναι αυτά που πρέπει να αλλάξουμε. Πρέπει να ξαναβρούμε την πίστη πως είμαστε η καλύτερη ομάδα και να το δείχνουμε σε κάθε λεπτό που αγωνιζόμαστε».

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου,  Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ,  τένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ