Για το 2/2

Για το 2/2

Οι προτάσεις του Δημήτρη Σιώρη από Ινδία και Κίνα.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bet – hoven.net. Δεν βγήκε χθες το ποντάρισμα στο Κατάρ, με την Αλ Ραγιάν να χάνει στις καθυστερήσεις. Το πρόγραμμα σήμερα δείχνει αρκετά καλό για να επιστρέψει στις επιτυχίες η στήλη.

Στις 17:00 στη Σούπερ Λιγκ Ινδίας η Μπενγκαλούρου θα υποδεχθεί την Τζάμσινσπουρ για τη δεύτερη αγωνιστική. Τη γηπεδούχο τη στήριξα την προηγούμενη βδομάδα και με δικαίωσε. Διαθέτει το καλύτερο ρόστερ και είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Διαθέτει ποιοτικούς διεθνείς γηγενείς, ενώ και η παρουσία του σούπερ σταρ Μικού κάνει τη διαφορά. Η φιλοξενούμενη στην πρεμιέρα επιβλήθηκε 2-0 εκτός της Μουμπάι, αλλά θεωρώ πολύ δύσκολο να πετύχει δεύτερη διαδοχική νίκη, αφού δεν την έχω ούτε για να μπει στα πλέι οφ. Έδρα, ποιότητα και ετοιμότητα κάνουν αποδεκτό τον άσο στο 1.87.

Κλείνοντας, θα κρατήσω και το διπλό της Γκουοάν Πεκίνου στο πρωτάθλημα της Κίνας, κόντρα στην Γκουανγκζού ΡΦ. Η γηπεδούχος πιθανότατα θα παραταχθεί με σημαντικότατες απουσίες και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Η φιλοξενούμενη του Ρότζερ Σμιντ μετράει τρεις διαδοχικές ήττες, αλλά θέλει τουλάχιστον να τερματίσει στην τριάδα και σήμερα τα πράγματα δείχνουν ιδανικά για να σταματήσει ο κατήφορος.

Καλή τύχη στις επιλογές σας.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ