Με Βάσκο και Αζέρους

Με Βάσκο και Αζέρους

Οι προτάσεις του Γιάννη Τσιακίρη από το σημερινό κουπόνι.

Χαιρετώ την υπέροχη παρέα μας που κάθε μέρα γιγαντώνεται όλο και περισσότερο. Να έχετε μία χαλαρή και ταυτόχρονα δημιουργική Κυριακή. Για αυτούς που σκοπεύουν να ασχοληθούν και λίγο με το στοίχημα σήμερα τους έχω έτοιμες τις προτάσεις μου.

Εδώ και 3 μέρες έχω προτείνει το 2 (DNB) της Οβιέδο που φιλοξενείται από την πιο αδύναμη Μαχαδαόντα. Η ομάδα της Αστούριας βρίσκεται σε ανοδική πορεία, ενώ εκτός έδρας φέτος παρουσιάζεται αρκετά αξιόπιστη. Ελαφρώς πιο ανεβασμένες οι αποδόσεις με το «ξερό» διπλό στο 2.50 και το 2 (DNB) στο 1.75!

Για τα σημερινά κράτησα ξανά μία δυάδα με παιχνίδι από Nations League και Α’ Βραζιλίας. Στις 19.00 η ώρα στο Μπακού το Αζερμπαϊτζάν φιλοξενεί την Μάλτα και σαφέστατα ο άσος έχει τον πρώτο λόγο στο τρίποντο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από πειστική εμφάνιση και εκτός έδρας νίκη με 0-3 επί των Νήσων Φερόε και οφείλουν και σήμερα να βρουν τους 3 βαθμούς ώστε να διεκδικήσουν την πρωτιά στο εκτός έδρας ματς με το Κόσοβο. Το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο με 1-1, με την Μάλτα να προηγείται με πέναλτι έχοντας μόλις 2 σουτ σε όλο το ματς και τους Αζέρους να κυριαρχούν απόλυτα στη συνέχεια όπου κάλλιστα θα μπορούσαν να φτάσουν στην ανατροπή. Σήμερα θεωρώ πως θα πάρουν το «αίμα» τους πίσω και ο άσος σε συνδυασμό με το Over 1.5 στο 1.62 με καλύπτει.

Συνεχίζω με το παιχνίδι των 22.00 ανάμεσα σε Βάσκο και Κρουζέιρο. «Σκληροτράχηλη» ομάδα οι γηπεδούχοι που όμως παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία και χρειάζονται επειγόντως βαθμούς. Εντός έδρας σε 14 ματς έχουν μόλις 4 ήττες και μόλις μία στα 6 πιο πρόσφατά τους. Από την άλλη η Κρουζέιρο ταξιδεύει με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την νίκη της επί της Κορίνθιανς με 1-0 στο πρώτο τελικό Κυπέλλου με τον επαναληπτικό να είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη. Αναμένεται εκτεταμένο ροτέισον για την Κρουζέιρο που είναι άνετη βαθμολογικά, ενώ εκτός έδρας φέτος σε 14 ματς έχει μόλις 2 νίκες. Επιλογή εδώ ο άσος (DNB) στο 1.57.

Προτάσεις:
14/10 19:00 Αζερμπαϊτζάν – Μάλτα 1&Ο1.5 1.62
14/10 22:00 Βάσκο ντα Γκάμα – Κρουζέιρο 1 (DNB)

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ