Ο «Νερουλάς», ο Σεβτσένκο και ο Πιέρος

Ο «Νερουλάς», ο Σεβτσένκο και ο Πιέρος

Οι προτάσεις του Γιάννη Τσιακίρη από το σημερινό κουπόνι και το Nations League.

Καλημέρα στην υπέροχη παρέα. Τελευταία «στροφή» για το Nations League (από Νοέμβριο πάλι) και δεν γίνεται να μην ασχοληθώ με κάτι σήμερα, σε ένα γενικά κουπόνι με δελεαστικά παιχνίδια αλλά και αποδόσεις. Τετάρτη και Πέμπτη γενικά υπάρχει μεγάλη «νέκρα» και για αυτό και θα απέχω στοιχηματικά. Καλή Παρασκευή δηλαδή πάλι.

Αφήνω τα πολλά λόγια όμως και μπαίνω κατευθείαν στο «ψητό». Το παιχνίδι που κεντρίζει το ενδιαφέρον διεξάγεται στο «Σταντ ντε Φρανς» του Παρισιού εκεί όπου οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές φιλοξενούν την αγνώριστη το τελευταίο εξάμηνο Γερμανία. Στο 0-0 «κόλλησε» το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, σε μία αναμέτρηση με λίγες φάσεις . Καλύτεροι στο πρώτο μέρος οι «Τρικολόρ», για να αγγίξουν στην επανάληψη σε 2-3 περιπτώσεις τη νίκη τα «Πάντσερ». Ωστόσο η «κατηφόρα» για τους Γερμανούς δεν σταμάτησε ούτε εκεί αφού το Σάββατο γνώρισαν την ήττα με 3-0 από την Ολλανδία, με το αποτέλεσμα βέβαια να είναι πλασματικό αφού αμφότερες οι 2 ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους, απλά οι γηπεδούχοι αποδείχτηκαν πιο εύστοχοι. Πολλά τα αμυντικά κενά για τη Γερμανία, που και επιθετικά της λείπει το εύκολο γκολ. Από την άλλη η Γαλλία πιστή στο πλάνο του Ντεσάμπ, που έχει δημιουργήσει ένα «πολυμορφικό» σύνολο που παίζει πάντα για τη νίκη, δίχως όμως το παραμικρό ρίσκο. Σήμερα η νίκη είναι προτεραιότητα και για τους δύο, ωστόσο θεωρώ πως όπως και στην πρεμιέρα οι «κλασικές» ευκαιρίες θα είναι λιγοστές και τα γκολ περιορισμένα. Σαφώς υπάρχει φαβορί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να υποτιμήσω τους «πληγωμένους» Γερμανούς. 1Χ&U3.5 στο 1.75.

Συνεχίζω με το παιχνίδι στο Χάρκοβο ανάμεσα σε Ουκρανία και Τσεχία. Από το πρώτο παιχνίδι φάνηκε η διαφορά ποιότητας των 2 ομάδων, με τους Ουκρανούς να επικρατούν στο 90’ με 1-2 και μάλιστα με ανατροπή σε ένα παιχνίδι που ήταν ανώτεροι και σαφώς πιο επικίνδυνοι, ειδικά στο β’ ημίχρονο. Οι Τσέχοι επικράτησαν εκτός έδρας των Σλοβάκων το Σάββατο με 1-2 και για να ελπίζουν στην κατάληψη της πρώτης θέσης οφείλουν σήμερα να νικήσουν. Σαφέστατα υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση και αυτοί είναι οι γηπεδούχοι. Όμως σήμερα οι Ουκρανοί του Σεβτσένκο «βολεύονται» και με την ισοπαλία και επομένως θα αποφύγω τον άσο του 1.70, αφού δεν το θεωρώ ευκαιρία. Αυτό που όμως θα κρατήσω είναι το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.00.

Τελειώνω σήμερα με το παιχνίδι της Σλοβενίας με την Κύπρο. Στους μηδέν βαθμούς μετά από 3 αγωνιστικές οι γηπεδούχοι, στους 3 οι φιλοξενούμενοι, που είχαν κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι τους σημερινούς τους αντιπάλους με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Οι Σλοβένοι το Σάββατο ηττήθηκαν σχετικά εύκολα με 1-0 από τη Νορβηγία εκτός έδρας, ενώ οι Κύπριοι «αυτοκτόνησαν» μέσα στην Βουλγαρία, αφού προηγήθηκαν με 0-1, απώλεσαν σπουδαία ευκαιρία για το 0-2 με τον Πιέρο, για να καταρρεύσουν στο τελευταίο μισάωρο δεχόμενοι 2 τέρματα. Ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης και για τις 2 που όμως οφείλουν αρχικά να αποφύγουν την τελευταία θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό. Εφτά σερί εκτός έδρας ήττες μετρούν οι Κύπριοι σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια τους και ο άσος σήμερα έχει μία λογική. Θεωρώ όμως πως μιλάμε για δύο σχετικά ισάξιες ομάδες, «πληγωμένες», που οφείλουν να κυνηγήσουν τη νίκη δίχως πολλές σκοπιμότητες. Σε όλα αυτά το G/G στο 2.32!

Προτάσεις:
16/10 21:45 Γαλλία – Γερμανία 1Χ&U3.5 1.75
16/10 21:45 Ουκρανία – Τσεχία 2-3 ΓΚΟΛ
16/10 21:45 Σλοβενία – Κύπρος G/G

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ