«Τελικός» για το Σολτ Λέικ

«Τελικός» για το Σολτ Λέικ

Οι προτάσεις του Η. Μαλιγιάννη από το MLS.

Συντηρητικά θα πάει η στήλη σήμερα, με ποντάρισμα σε έναν αγώνα, αναμένοντας περισσότερες επιλογές από το πλήρες μενού του Σαββατοκύριακου σε όλα τα πρωταθλήματα. Κοινό στοιχείο με τη χθεσινή στήλη, το κίνητρο στις αναμετρήσεις του MLS, όπου γίνεται «μάχη» για τις τελευταίες θέσεις στα πλέι οφ.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, το Σολτ Λέικ υποδέχεται τη Νιου Ίνγκλαντ. Από τις δύο, εκείνη που έχει ισχυρό κίνητρο και «καίγεται» για τους τρεις βαθμούς, είναι το Σολτ Λέικ. Στην έκτη θέση της Δυτικής Περιφέρειας για την ώρα, με 46 πόντους, ενώ ακολουθούν Λος Άντζελες Γκάλαξι και Βανκούβερ με 45 και 43 βαθμούς αντίστοιχα. Εντός έδρας η ομάδα του Πέτκε μετρά δέκα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε δεκαέξι συνολικά ματς.

Η Νιου Ίνγκλαντ από την άλλη, δεν έχει ελπίδες για τα πλέι οφ, ως εκ τούτου επικεντρώνεται στο σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Το δήλωσε και ο προπονητής Μπραντ Φρίντελ άλλωστε, ότι ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία για τη νέα σεζόν και όλοι πρέπει να αποδείξουν την αξία τους για την παραμονή στο ρόστερ. Η Νιου Ίνγκλαντ είναι μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο και δεν κλείνεται. Ωστόσο για το Σολτ Λέικ, είναι «τελικός». Τελευταία έδωσε δικαιώματα στο «Ρίο Τίντο», όμως παραμένει αξιόπιστο στη Γιούτα. Ποντάρουμε στο κίνητρο των γηπεδούχων και επιλέγουμε τον άσο σε αποδόσεις στο 1.70+.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ