Παράθυρο στην …Κολομβία

Παράθυρο στην …Κολομβία

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη από το κουπόνι της Πέμπτης.

Kαλησπέρα σας. Aναμενόμενο το σκηνικό την Τετάρτη στην αναμέτρηση της Ιρλανδίας με την Ουαλία, το Under 2.5 επιβεβαιώθηκε, αλλά ήταν πολύ μικρό για να ασχοληθούμε μαζί του, το γκολ του Χάρι Γουίλσον στο 58’ (με απευθείας εκτέλεση φάουλ) έκρινε το ματς, άδοξα χάθηκε το 2-3 γκολ του 2.05.

Η συγκεκριμένη επιλογή άλλοτε μας ήρθε κι άλλοτε όχι στο Nations League, ήταν από τα σημεία που κυριάρχησαν αυτές τις μέρες μαζί με τα Under, όπως έχουμε επισημάνει. Σήμερα για πρώτη φορά θα ασχοληθούμε με αγώνα από την Κολομβία μιας και υπάρχει ένα μεγάλο ντέρμπι, το ντέρμπι του Κάλι, «ντέρμπι της κοιλάδας του Κάουκα» όπως είναι γνωστό στην Κολομβία, πρόκειται για μια μεγάλη περιοχή στα δυτικά της χώρας, που βλέπει στον Ειρηνικό ωκεανό, γι αυτό και θεωρείται το παράθυρο της Κολομβίας στον Ειρηνικό.

Παράθυρο στην Κολομβία λοιπόν για τη στήλη, κοινό σημείο αναφοράς για τις δύο ομάδες ο Φερνάντο Κάστρο, ο προπονητής της Αμέρικα, ως παίκτης αλλά και ως τεχνικός της Κάλι είχε κατακτήσει μαζί της δύο πρωταθλήματα, το 1996 και το 2015. Η Ντεπορτίβο είναι μόλις 3 βαθμούς μπροστά από την Αμέρικα, η πρώτη οκτάδα είναι στόχος και των δύο, οι γηπεδούχοι πήραν 0-0 στην έδρα της Νασιονάλ, είναι γεγονός όμως ότι έχουν σκοράρει μόνο στο ένα από τα 5 τελευταία παιχνίδια τους.

Η Αμέρικα έρχεται από δύο σερί ήττες με το ίδιο σκορ (1-2), μετρά 4 ματς χωρίς νίκη δείχνει να μειονεκτεί απέναντι στη Ντεπορτίβο, η έδρα δίνει προβάδισμα στους «πρασινόλευκους» ο άσος είναι στο 2.25 κι έχει φυσικά αξία, με τους γηπεδούχους είναι και η πρόσφατη παράδοση. Πρόκειται όμως για ντέρμπι, η Αμέρικα βρίσκει πιο εύκολα δίχτυα από την Ντεπορτίβο, τα 2-3 γκολ δείχνουν αναπόφευκτα, στο 2.02 μόνο άσχημα δεν είναι, θα τα εμπιστευθούμε για πολλοστή φορά, ευελπιστώντας να μη μας βγει ξινό το …παράθυρο που ανοίξαμε στην Κολομβία.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ