Το 9άρι σερί του ΠΑΟ και ο καταλανικός… σεφτές

Το 9άρι σερί του ΠΑΟ και ο καταλανικός… σεφτές

Οι προτάσεις του Ν. Μποζιονέλου για τα ματς της Euroleague.

Το overάκι (70,5) της Χίμκι δεν πήγε, ως έγραψα, τελευταία στιγμή στο παιχνίδι, κρίμα διότι «έδεσα» την έμπνευση με τη διπλούρα της Ζάλγκιρις στην Τουρκία με το under 82,5 της Αρμάνι και χθες… βρήκε, και έκανε, με τη Ρεάλ, δυσκολεύοντάς τη πολύ.

Πληρωθήκαμε όμως, και άνετα (πάλι!) το over στο Μπασκόνια – Ολυμπιακός, όπου η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ έχει κάνει ένα ακόμη εξαιρετικό ματς (ήδη έχει 2/2 εκτός ΣΕΦ και αύριο υποδέχεται την Αρμάνι!), ειδικά αμυντικά στο α’ ημίχρονο. Το πληρωθήκαμε και στο live το ματσάκι, μια χαρά χθες λοιπόν.

Πρώτη βραδιά της διπλής αγωνιστικής, απόψε, θέλει μεγάλη προσοχή, οι παίκτες μπορεί να το έχουν συνηθίσει αλλά δεν είναι και… μηχανές και το rotation σε πολλές ομάδες, είναι επιβεβλημένο. Και επηρεάζει, ευλόγως, και τη στοιχηματική μας οπτική…

Η ΤΣΣΚΑ έχει απολογισμό 3-1 στη διοργάνωση ενάντια στην Νταρουσάφακα και 2/2 νίκες στη Μόσχα, 94-66 και 95-85. Δεν είναι και στα… χάι της η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, στο Τελ Αβίβ προχθές επικράτησε οριακά της μαχητικής Μακάμπι, πάντως το 90άρι σε πόντους το έχει… χαλαρά. Ωστόσο το over 89,5 είναι μόλις στο 1.60, οπότε τι να λέμε. Οποιος έχει τα… άντερα να το πάει ανάποδα, ήτοι από 90 και κάτω τους Ρώσους, είναι στο 2.12… Οσο για τη διαφορά, με την ΤΣΣΚΑ να επιστρέφει χθες από το Ισραήλ και να παίζει με μια ομάδα που δεν υποτιμάται στη βραδιά της, κάθε σκέψη είναι επίφοβη.

Μπούντουτσνοστ και Μακάμπι έχουν να συναντηθούν από το 2011-12 και την ABA League, στην Euroleague έχουν να συναντηθούν φυσικά από το 2002-03 και την τελευταία, μέχρι φέτος, παρουσία των Μαυροβούνιων. Συνολικά η «ομάδα του λαού» έχει 6/6 νίκες κι έρχεται από το οριακό 86-89 από την ΤΣΣΚΑ στο Τελ Αβίβ προχθές, ώρα της να κάνει μια νίκη διότι έβγαλε δύσκολο, μαζί με το ΟΑΚΑ, πρόγραμμα και παίζει αρκετά καλά… Και παίζει καλά δίχως να έχει μπει ακόμη ο Πάργκο και της λείπει απόψε και ο Ρέι. Στο 1.35 η νίκη των Ισραηλινών, ανεβαίνει στο 1.55 αν αυτή επιτευχθεί με τουλάχιστον 4 πόντους.

Παναθηναϊκός και Γκραν Κανάρια αναμετρώνται για πρώτη φορά ever. O «εξάστερος» ναι μεν στα play offs τα τελευταία χρόνια έχει μείνει εκτός από Μπασκόνια και Ρεάλ Μαδρίτης αλλά σε regular season έχει 9 σερί νίκες υποδεχόμενος ισπανικές ομάδες, με τελευταία αποτυχία το 77-81 από την Μπαρτσελόνα στις 5 Μαρτίου 2015. Η Μπάρτσα με τεχνικό τότε τον… Τσάβι Πασκουάλ, βεβαίως βεβαίως…

Χωρίς Λοτζέσκι για άγνωστο διάστημα ο ΠΑΟ, ήταν κομβικός μια εβδομάδα πριν με τη Μακάμπι. Η λογική ορίζει νίκη, και μάλλον με διαφορά, για τους «πράσινους» που ίσως να μη χρειαστεί να… σκοτωθούν και πολύ, εξ ου και το να μην ξεπεράσει το «τριφύλλι» τους 91 πόντους είναι στο 1.60.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπάγερν, δύο 24ωρα μετά το… στραπάτσο στα Κανάρια Νησιά, όπου με «μπλακ άουτ» στο τελευταίο 4λεπτο απώλεσε προβάδισμα 7 πόντων, έχασε 87-86 και συσσωρεύτηκε γκρίνια, πρόωρα. ΟΚ, θα το πάρει το αποψινό, ευκαιρία για σεφτέ και μάλλον… εύκολα, οι Βαυαροί έχουν… ταβάνι στις δυνατότητές τους. Ναι μεν μπήκε ο Ντέρεκ Γουίλιαμς αλλά είναι μια ομάδα που στη Βαυαρία θα κάνει ζημιές, εκτός αυτής άντε καμιά Γκραν Κανάρια και καμιά Μπούντουτσνοστ να νικήσει… Σε τι διαφορά πάμε απόψε; Τουλάχιστον 8 είναι στο 1.80, αν πάει παραπάνω η τιμή ανεβαίνει (δεν λέω όχι και στους τουλάχιστον 11 με τιμή 2.15…).

Εν κατακλείδι, δυαδούλα τα ματς σε ΟΑΚΑ και «Μοράτσα», μονό η Μπάρτσα. Και τα λέμε ξανά αύριο, και ευρωλιγκίζοντας αλλά και ό,τι τυχόν βγει από μπαλίτσα…

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ