Εμπιστοσύνη στην Εφές

Εμπιστοσύνη στην Εφές

Οι προτάσεις του Δημήτρη Χρυσάνθη από το σημερινό κουπόνι της Euroleague.

Τελειώνει σήμερα η διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας με τη δεύτερη δόση της 3ης αγωνιστικής και υπολογίστε στις προβλέψεις σας την κούραση που έχουν όλες οι ομάδες από το σερί αγώνων που αναγκάστηκαν να δώσουν τις προηγούμενες μέρες.

Για να πω τη αλήθεια, δεν με ενθουσιάζει το σημερινό πρόγραμμα, κάτι που συνέβη και χθες. Σήμερα όμως θα μπορούσα να παίξω λίγα χρήματα στο διπλό της Εφές στη Μόσχα. Όχι ξερό, αλλά με το χάντικαπ. Την πίστευα πολύ την Εφές, γιατί έχει κάνει μεταγραφάρες, αλλά η εντός έδρας ήττα της από την Ζαλγκίρις και μάλιστα καθαρά, σχεδόν με κατεβασμένα χέρια, με κλόνισε. Φαίνεται τελικά πως έχουν δίκιο όσοι λένε ότι αυτός ο Αταμάν κάνει τον προπονητή της με… μέσο τον «σουλτάνο» Ερντογάν, με τον οποίον έχουν κάποιο είδος συγγένειας.

Σε κάθε περίπτωση η Εφές έχει καλή ομάδα. Κι η Χίμκι από την άλλη δεν με πείθει. Το παιχνίδι της περιστρέφεται γύρω από τον Σβεντ τόσο πολύ, ώστε ακόμα και στην καλή μέρα του Ρώσου δεν μπορεί να κερδίσει, διότι όλοι οι υπόλοιποι είναι απενεργοποιημένοι. Έχει μεγάλο κίνητρο να πετύχει την πρώτη νίκη της, παίζει και στη έδρα της, αλλά βλέπω να δυσκολεύεται και πάλι. Γι΄αυτό θα χρησιμοποιήσω το χάντικαπ των 5,5 πόντων για να ποντάρω στο διπλό, περιμένοντας ότι θα γίνει ντέρμπι. Αν πάλι εσείς είστε πιο τολμηροί, η νίκη της Εφές πληρώνει με απόδοση 3,00. Δεν αποκλείεται…

Θα παίξω λίγα λεφτά και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, όχι όμως αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι οι ερυθρόλευκοι θα νικήσουν, παρόλο που το Μιλάνο είναι καλύτερο φέτος και παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αλλά μέσα στο ΣΕΦ είναι δύσκολα κι ο Ολυμπιακός σε πολύ καλή κατάσταση, έστω κι αν θα παίξει χωρίς τον Στρέλνιεκς. Πάντως επειδή το Μιλάνο τρέχει και σουτάρει πολύ, ειδικά μ’ αυτόν τον τρελό-Τζέιμς στη συνθεσή του κι επειδή και ο Ολυμπιακός παίζει σε αρκετά ψηλό ρυθμό στο ΣΕΦ, περιμένω ότι το σκορ θα είναι αρκετά μεγάλο. Και θα ξεπεράσει το line των 159,5 πόντων. Οπότε θα ποντάρω στο over.

Προτάσεις:
19/10 20:00 Χίμκι – Αναντολού Εφές 2 (+5.5)
19/10 21:00 Ολυμπιακός – Μιλάνο Over 159.5

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ