Με χάντικαπ σε Ισπανία, Γερμανία

Με χάντικαπ σε Ισπανία, Γερμανία

Οι προτάσεις του Δημήτρη Χρυσάνθη από το σημερινό κουπόνι.

Καλά τα πήγαμε αυτές τις μέρες με τα ευρωπαϊκά, δεν έχω παράπονο, αλλά να δούμε τώρα τι θα κάνουμε αυτό το Σαββατοκύριακο με τα εθνικά πρωταθλήματα. Είναι αρκετά πλούσιο το πρόγραμμα κι κάποια ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Στην Ισπανία, για παράδειγμα, μου αρέσει το διπλό της Ανδόρα στα Κανάρια Νησιά, αλλά δεν θα το ρισκάρω τόσο πολύ. Όσο να ‘ναι η Γκραν Κανάρια είναι δυνατή μέσα στην έδρα της και παρόλο που θα παίξει εξοντωμένη από τη διαβολοβδομάδα στην Ευρωλίγκα (παίζει μέρα παρά μέρα εδώ και οκτώ μέρες με συνεχόμενα μπες-βγες στα αεροπλάνα), μπορεί στο τέλος να το πάρει το παιχνίδι. Η Ανδόρα πάντως είναι καλή ομάδα, μπορεί να νικήσει εκεί μέσα, πιστεύω ότι θα το κάνει ντέρμπι, άρα θα κάνω χρήση του χάντικαπ των 4,5 πόντων και θα ποντάρω στο διπλό.

Στη Γερμανία υπάρχει ένα παιχνίδι ανάμεσα στη Μιτελντόιτσερ και τη Ράστα Φέχτα. Ο τυφλός με τον θεόστραβο, δηλαδή. Δύο μέτριες ομάδες, που έχουν κολλήσει στον πάτο της βαθμολογίας και θέλουν να κάνουν σεφτέ για να ξεκολλήσουν λίγο. Σε κάπως καλύτερη κατάσταση είναι η Φέχτα, γι΄αυτό πιστεύω ότι αν δεν πάρει τη νίκη, θα το κάνει ντέρμπι, οπότε με το χάντικαπ των 3,5 πόντων ποντάρω κι εδώ στο διπλό.

Τέλος στην Τουρκία η Τουρκ Τέλεκομ υποδέχεται την Μπεσίκτας σε ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων της δεύτερης ταχύτητας του πρωταθλήματος. Η Μπεσίκτας δείχνει να είναι λίγο πιο σοβαρή και σε καλύτερη κατάσταση, αλλά η Τουρκ Τέλεκομ έχει ανάγκη από νίκες και παίζει και στην έδρα της, όπου το κοινό της θα τη βοηθήσει. Όσο ο άσος πληρώνει καλύτερα από το διπλό (1,97 έναντι 1,80) είναι καλή επιλογή.

Προτάσεις:
20/10 19:15 Γκραν Κανάρια – Ανδόρα 2 (+4.5)
20/10 19:00 Μιτελντόιτσερ – Ράστα Φέχτα 2 (+3.5)
20/10 17:30 Τουρκ Τέλεκομ – Μπεσίκτας 1

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ