Έχει ντέρμπι και στο Λονδίνο

Έχει ντέρμπι και στο Λονδίνο

Οι προτάσεις του Γιάννη Τσιακίρη από το σημερινό κουπόνι.

Καλημέρα στα καρντάσια τα όμορφα. Απίθανο ΣΚ αναμένεται με αρκετά ντέρμπι και σήμερα αλλά και αύριο. «Προσδεθείτε» και απολαύστε θέαμα, γκολ και ανατροπές. Με ανεβασμένη διάθεση και εγώ και με όρεξη να δοκιμάσω τον εαυτό μου αρκετά σήμερα σε επιλογές όμως με όσο γίνεται μικρότερο ρίσκο.

«Παιχνίδι» με δυάδες και σήμερα θα είναι τέσσερις στον αριθμό σε συνολική απόδοση όλες ξεχωριστά πάνω από 2.00. Στις 17.00 η Μπόρνμουθ θα φιλοξενεί τη Σαουθάμπτον. Με εμφατικό τρόπο οι γηπεδούχοι επικράτησαν της Γουότφορντ επικρατώντας με 4-0, αν και από το 32’ αγωνίζονταν με παίχτη παραπάνω και έφτασαν τις 4 νίκες στα 5 πιο πρόσφατά του, έχοντας σκαρφαλώσει στην 6η θέση, παραμένοντας αήττητοι εντός. Από την άλλοι οι «Άγιοι» μετρούν 3 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, δίχως μάλιστα να έχουν καν σκοράρει. Πιο πρόσφατη η εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Τσέλσι. Δεν θα είναι εύκολο ματς για καμία, μικρό προβάδισμα ωστόσο δίνω στον άσο. Ασφαλέστερο το 1 (DNB) στο 1.53. Συνεχίζω με Σεγκούντα και το βραδινό παιχνίδι ανάμεσα σε Κόρδοβα και ΛαΚορούνια. Δίχως κύπελλο μεσοβδόμαδα οι φιλοξενούμενοι που την προηγούμενη αγωνιστική διέλυσαν με 4-0 την Έλτσε. Με 1-4 επικράτησε επίσης της Έλτσε μεσοβδόμαδα για το κύπελλο και η Κόρδοβα που όμως την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε εύκολα με 3-1 από την Οσασούνα. Για τη σωτηρία παλεύουν οι γηπεδούχοι, την άνοδο κυνηγά η ΛαΚορούνια που εκτός έδρας φέτος έχει μόλις μία ήττα σε 5 έως τώρα εξόδους της. Διπλό (DNB) στο 1.44.

Στις 17.15 η Βαλένθια θα φιλοξενεί την Λεγκάνες. Από το 1-1 κόντρα στην Μπαρτσελόνα προέρχονται οι «νυχτερίδες» που πρέπει επιτέλους να βρουν τον δρόμο για τη νίκη, αφού μετρούν μόλις μία σε 8 αγωνιστικές. Το ρόστερ τους είναι για πολύ ψηλότερα και οφείλουν σήμερα να το αποδείξουν κόντρα σε μία ομάδα κατώτερη που βασίζεται κυρίως στην άμυνά της για να πάρει αποτελέσματα. Η Λεγκάνες σε 4 φετινά της εκτός μετράει ισάριθμες ήττες και δύσκολα σήμερα θα αποφύγει την πέμπτη. Μπορεί η Βαλένθια να έχει μεσοβδόμαδα αγώνα για το ΤΣΛ κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις, σήμερα όμως πρέπει να κερδίσει. Άσος στο 1.57. Συνεχίζω με Ελβετία εκεί όπου η αντίπαλος της Βαλένθια, Γιουνγκ Μπόις δοκιμάζεται στην έδρα της Ζυρίχης. Οι πρωταθλητές μετρούν 2 σερί ήττες, από Γιουβέντους και Λουκέρνη. Ειδικά η 2η ήρθε με ανατροπή με σκορ 2-3, με τα τελευταία 2 τέρματα να σημειώνονται στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα. «Κυκλοθυμική» ομάδα η Ζυρίχη, ικανή για το χειρότερο αλλά και για το καλύτερο. Δύο νίκες σε 5 εντός για τη Ζυρίχη φέτος στο πρωτάθλημα, 4 στα 4 εκτός για την Γιουνγκ Μπόις. Διπλό (DNB) στο 1.47.

Ντέρμπι Λονδίνου ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Τότεναμ έχει στις 17.00 το απόγευμα και είναι ένα παιχνίδι που λογικά θα παρακολουθήσω. Θέλω και περιμένω να δω ανοιχτό ματς, με αρκετές ευκαιρίες και φυσικά γκολ, αφού αμφότερες οφείλουν να ψάξουν τη νίκη. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα κόντρα στην Μπράιτον με 1-0, ενώ με το ίδιο σκορ δίχως όμως να ικανοποιήσουν επικράτησαν της Κάρντιφ οι «πετεινοί». Στο -2 από την κορυφή πλέον η Τότεναμ, στην 15η θέση και πολύ μακριά από το φετινό της στόχο η Γουέστ Χαμ. G/G στο 1.62. Τη δυάδα αυτή συμπληρώνει το διπλό (1.58) της Λιέγης στην έδρα της Μουσκρόν. Δε χρειάζεται να πούμε πολλά εδώ. Τελευταίοι οι γηπεδούχοι, με 8 ήττες σε 10 έως τώρα αγωνιστικές και με αρκετές απουσίες σήμερα. Σε εξαιρετική κατάσταση πριν την διακοπή η Σταντάρ, επικράτησε εμφατικά με 3-1 της πρωτοπόρου Μπριζ και πήρε ψυχολογία. Οφείλει να βρει και σήμερα τη νίκη αφού στοχεύει στην τριάδα.

Στην τελευταία μου δυάδα θα πάω Σκωτία και Β’ Γερμανίας. Κάτι μου χρωστάει η Κολωνία, η οποία στις 14.00 αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κίελ. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στην πρώτη θέση, παρά την εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Ντούισμπουργκ. Σε ένα παιχνίδι όπου η Κολωνία βρέθηκε πίσω στο σκορ, κόντρα στη ροή του αγώνα ισοφάρισε, ενώ στις επανάληψη ήταν καλύτερη, μπορούσε κάλλιστα να πετύχει την ανατροπή, με αυτογκόλ ωστόσο στο τέλος ήρθε η ήττα. Με γκολ στο 91’ ηττήθηκε και το Κίελο και παρέμεινε στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα. Αήττητοι έως τώρα οι γηπεδούχοι εντός, μόνο νίκες εκτός τα «κριάρια» φέτος σε 4 έως τώρα ματς. Διπλό (DNB) στο 1.50. Στις 17.00 η Λίβινγκστον φιλοξενεί την ουραγό Νταντί. Συνεχίζουν την καλή πορεία τους οι γηπεδούχοι, αήττητοι εντός και με μόλις μία ήττα μετά από 8 αγωνιστικές. Μία νίκη στον αντίποδα έως τώρα στο πρωτάθλημα η Νταντί που όμως θα έχει νέο τεχνικό και πιθανώς αυτό να την επηρεάσει θετικά. Με ασφάλεια θα κινηθώ και εδώ με τον άσο (DNB) στο οριακό 1.40.

Προτάσεις:
20/10 14:00 Χολστέιν Κίελ – Κολωνία 2 (DNB)
20/10 17:00 Λίβινγκστον – Νταντί 1 (DNB)
20/10 17:00 Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον 1 (DNB)
20/10 21:00 Κόρδοβα – ΛαΚορούνια 2 (DNB)
20/10 17:15 Βαλένθια – Λεγκάνες 1
20/10 20:00 Ζυρίχη – Γιούνγκ Μπόις 2 (DNB)
20/10 17:00 Γουέστ Χαμ – Τότεναμ G/G
20/10 19:00 Μουσκρόν – Στ. Λιέγης 2

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ