Ευκαιρία για τη Ρέιντζερς

Ευκαιρία για τη Ρέιντζερς

Οι προτάσεις του Πάνου Κοτσιμπού από το σημερινό κουπόνι.

Γεμάτο πρόγραμμα περιέχει πλέον το κουπόνι της Κυριακής και οι επιλογές για παιχνίδι είναι πολλές και αρκετά καλές θα μπορούσαμε να πούμε. Για ακόμα μία φορά ωστόσο, η επιλογή μας θα έρθει από ματς της Βρετανίας και πιο συγκεκριμένα από το πρωτάθλημα της Πρέμιερσιπ στη Σκωτία.

Τελευταίο ματς της 9ης αγωνιστικής είναι εκείνο της Χάμιλτον με τη Ρέιντζερς και φυσικά αναμενόμενα το μάτι μας πάει προς τα δεξιά και την επικράτηση της ομάδας του Στίβεν Τζέραρντ. Η Χάμιλτον έκανε μία από τις χειρότερες – αν όχι τη χειρότερη – εμφανίσεις της έκανε λίγο πριν από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, έχασε με το βαρύτατο 6-0 εκτός έδρας από την Χιμπέρνιαν με τρομερή άνεση, σε ένα ματς στο οποίο είχε το ρόλο κομπάρσου. ήταν η τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια και το γεγονός ότι έχει δεχθεί 11 τέρματα σε αυτό το διάστημα φέρνει μεγάλη κατήφεια στην ομάδα.

Η Ρέιντζερς από την άλλη μεριά, πήρε μια σπουδαία νίκη πριν από τη διακοπή των πρωταθλημάτων. Επικράτησε της φίλας προκείμενης Χαρτς με 3-1 εντός έδρας και πλέον δεν απέχει ιδιαίτερα πολύ από την κορυφή της βαθμολογίας. Ακολουθεί μεν το ματς με την Σπαρτάκ Μόσχας στην Ευρώπη, όμως η άνοδος στην βαθμολογία είναι βασικότατο μέλημα. Στοιχηματικά, τραγική σε όλα τα επίπεδα είναι η ομάδα της Χάμιλτον και το ματς αυτό αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τη Ρέιντζερς, όχι μόνο να επικρατήσει και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην Ευρώπη, αλλά και να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τα υψηλότερα σημεία της βαθμολογίας. Πάμε με το διπλό και over 2.5 σε combo, σε απόδοση 1.95.

Προτάσεις:
21/10 15:30 Χάμιλτον – Ρέιντζερς 2 & Over 2.5

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ