Με 8/9 τελευταία τους στο 1-0, πώς τους κόβετε; Θα βάλουν περισσότερα;

Με 8/9 τελευταία τους στο 1-0, πώς τους κόβετε; Θα βάλουν περισσότερα;

Οι προτάσεις του Γ. Σιάφα από την Super League.

Ταμείο με το Χ στο Σεντ Ετιέν – Ρεν, δεν πέρασε το επίσης Χ στο Μονπελιέ-Μπορντό μιας και οι φιλοξενούμενοι έμειναν χαμηλά (2-0) αλλά ούτε και ο άσος της Ουέσκα, με το ρίσκο να μην αποδίδει στην τελευταία περίπτωση. Θετικό το πρόσημο και εχθές (και με την βούλα τώρα, τα είπαμε χθες για το Χ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μην τα ξανά λέμε) και αυτό είναι που μετράει.

Δεν είναι καθόλου ψηλά στις προτιμήσεις μου, αλλά σήμερα θα ασχοληθώ με την Σούπερ Λιγκ και το παιχνίδι του Ατρόμητου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι. Κι αυτό γιατί οι δύο πλευρές είναι σε μια φάση που δεν σκοράρουν πολύ και πόσο μάλλον στα μεταξύ τους επίσημα ματς, τα οποία 8/9 εκ των οποίων έχουν μάξιμουμ ένα γκολ! Έξι νίκες με σκορ 1-0 για τον Ατρόμητο, δύο για τον Αστέρα Τρίπολης και ένα 2-1 υπέρ των Περιστεριωτών είναι τα αποτελέσματα στις αναμετρήσεις περί ων ο λόγος. Βλέπετε κάτι που δεν βλέπω εγώ; Ναι σύμφωνοι, δεν παίζει το παρελθόν απόψε, αλλά σε λίγο θα… περάσει δια νόμου!

Πάμε λίγο στις αποδόσεις. Στο U/O 1.5 το line για το ματς, και το U1.5 στο 2.45 δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Για μια ομάδα σαν αυτή που μας έχει δείξει ότι αποτελεί ο Ατρόμητος φέτος το 2.08 (χωρίς γκανιότα) είναι αρκετά fair τιμή, αλλά εμένα μου έχει καρφωθεί πως μπορεί εύκολα να γίνει η γκέλα για τους γηπεδούχους (μέχρι ισοπαλία, νίκη του Αστέρα δεν την πιστεύω). Αφήνω, λοιπόν, στην άκρη το σημείο και αναζητώ αξία αλλού. Πιάνω τις διπλές ευκαιρίες σε συνδυασμό με το σύνολο τερμάτων και ξεκινάω από το πάρα πολύ safe 1Χ & under 3.5. Τίμιο 1.50 για όποιον του κάνει, ακόμη πιο τίμιο με under 2.5 (1.85) και φυσικά με under 1.5 η απόδοση εκτοξεύεται (3.25).

Έπαιξαν ήδη δύο φορές οι ομάδες φέτος και αμφότερα είχαν GG, αλλά μιλάμε για καλοκαιρινά φιλικά. Τελευταία φορά που μπήκαν τρία γκολ σε συνάντησή τους ήταν το 2016 και πιο πρόσφατη που “έβρεξε” γκολ το 2014. Σήμερα που θα το ποντάρουμε θα σπάσει; Μπορεί… Θα το μάθουμε. Από αγωνιστικά νέα οι δύο πλευρές δεν έχουν προβλήματα, πλην του βασικού αριστερού μπακ του Αστέρα, Κυριακόπουλο, ο οποίος έχει τα τρία από τα τέσσερα γκολ που έχει πετύχει η ομάδα στην κατηγορία έως τώρα.

Μπορεί να μου έχει κολλήσει το combo με τα λιγότερα δυνατά τέρματα (U1.5), ωστόσο θα πάω λίγο πιο συνετά, και αφού λέω να πάρω μόνο μία επιλογή στην συνάντηση, αυτή θα είναι με μεγαλύτερο εύρος τερμάτων. Καλή μας επιτυχία.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ