Θέλει να διατηρήσει την επαφή με την κορυφή

Θέλει να διατηρήσει την επαφή με την κορυφή

Οι προτάσεις του Πάνου Κοτσιμπού από το σημερινό κουπόνι.

Εξαιρετικό ήταν το τριήμερο, καθώς περάσαμε τέσσερα στα τέσσερα σημεία που προτείναμε, φτάσαμε τα 11 διαδοχικά ταμεία, όμως δεν αρκούμαστε σε αυτά, μιας και το στοίχημα είναι μια αδυσώπητη μάχη, στην οποία ουδέποτε μπορείς να χαλαρώσεις.

Πάμε στο σημερινό πρόγραμμα, το οποίο έχει αρκετά ενδιαφέροντα ματς, με το βλέμμα μας να στρέφεται στην Πρέμιερ Λιγκ, εκεί όπου η Αρσεναλ των 9 σερί επιτυχιών, αντιμετωπίζει τη Λέστερ. Τουλάχιστον πριν από την διακοπή για τις εθνικές ομάδες, η ομάδα του Ουνλάι Εμερι έδειχνε να έχει βρει εξαιρετικό ρυθμό, τόσο στα εγχώρια ματς, όσο και στην Ευρώπη, έκανε ένα τεράστιο σερί ως τώρα, το επιθετικό δίδυμο των Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ δουλεύει άψογα και θα πρέπει να συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό, αν θέλει να λέγεται άξια διεκδικήτρια του τίτλου ή έστω, της 4άδας του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη μεριά, έχουμε μια Λέστερ η οποία έρχεται από την εντός έδρας ήττα της με 2-1 από την Εβερτον και ενώ νωρίτερα είχαν προηγηθεί τρία καλά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ. Είναι ή του ύψους ή του βάθους, μετρώντας τέσσερις νίκες και άλλες τόσες ήττες σε 8 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας δεχθεί 12 τέρματα ως τώρα. Κοινώς είναι αλλοπρόσαλλη συνολικά και αμυντικά, επικίνδυνη επιθετικά και δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί. Αν η Αρσεναλ προσέξει και παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί, η λογική λέει ότι θα επικρατήσει, ενώ με βάση ότι η άμυνά της δεν φημίζεται για τη σταθερότητά της στα περισσότερα φετινά ματς, δεν είναι απίθανο να δεχθεί και κάποιο τέρμα. Εχει λογική η επιλογή του συνδυαστικού 1 και over 2.5, σε απόδοση 2.10.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ