Άρης-ΠΑΟΚ: Ποια στοιχηματική διατήρησε το απόλυτο μαζί με τον «Δικέφαλο του Βορρά»;

Άρης-ΠΑΟΚ: Ποια στοιχηματική διατήρησε το απόλυτο μαζί με τον «Δικέφαλο του Βορρά»;

Για μια ακόμα Κυριακή, η δημοσιογραφική ομάδα του 10.gr παρακολούθησε το live παιχνίδι 6 στοιχηματικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα και το συμπέρασμα ήταν το εξής: ΠΑΟΚ και winmasters.gr συνεχίζουν αήττητοι στη φετινή Super League!

Για μια ακόμα Κυριακή, η δημοσιογραφική ομάδα του 10.gr παρακολούθησε το live παιχνίδι 6 στοιχηματικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα (bwin, sportingbet, winmasters, betshop, interwetten, novibet) με αφορμή το Classico της Θεσσαλονίκης! Και το συμπέρασμα ήταν το εξής: ΠΑΟΚ και winmasters.gr συνεχίζουν αήττητοι στη φετινή Super League!

Για του λόγου το αληθές, όπως φαίνεται και στα παρακάτω διαγράμματα, η winmasters με το που βάζει γκολ ο Άρης στο 2’ με τον Γκαρσία, προσφέρει τις περισσότερες στοιχηματικές επιλογές (64 αγορές στο 4’ και 83 αγορές στο 15’), την ώρα που οι δεύτερες bwin και sportingbet διαθέτουν έκαστες από 58 και 54 επιλογές στα ίδια χρονικά διαστήματα!

Στο 36ο λεπτό, ο συνήθης ύποπτος Πρίγιοβιτς ισοφαρίζει το σκορ για τον «Δικέφαλο του Βορρά»! Ταυτόχρονα, η winmasters κάνει το «μπαμ» στο διαδίκτυο διαθέτοντας 75 στοιχήματα, πολλαπλάσια μάλιστα από τον ανταγωνισμό (novibet και interwetten προσφέρουν 26 και 27 στοιχήματα αντίστοιχα από το 35’ έως και το 40’) και πάει στα… αποδυτήρια με σκορ νίκης!

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η winmasters σφραγίζει την κυριαρχία της στο live παιχνίδι ενός ακόμη ντέρμπι με 53 αγορές, ενώ sportingbet και bwin ακολουθούν με 38 επιλογές!

Στο 84’ ο Πρίγιοβιτς χτυπάει ξανά χαρίζοντας στον ΠΑΟΚ τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας! Δέκα λεπτά νωρίτερα, η winmasters είχε πάρει και τυπικά τη μάχη του διαδικτυακού στοιχήματος, καθώς, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ανταγωνισμού ειδικά στο διάστημα 70-75, παρουσίασε αθροιστικά τις περισσότερες αγορές (64 στο 4’, 83 στο 15’, 75 στο 37’, 53 στο 51’ και 33 στο 73’).

Η winmasters, λοιπόν, πήρε καθαρά και το Classico της Θεσσαλονίκης, κάνοντας το 4/4 στα φετινά ντέρμπι, και συνεχίζει απτόητη τον δρόμο προς την κορυφή!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ